Gigi Hadid had hevig wardrobe malfunction-moment op de catwalk tijdens fashion week

Dit is niet de eerste keer dat een foutje wordt gemaakt op de catwalk

gigi-hadid-wardrobe-malfunction
Randy BrookeGetty Images

Twee weken geleden startte fashion month met New York Fashion Week, waarna de Londense modeweek volgde en vandaag Milan Fashion Week van start gaat. Tijdens de start van het nieuwe modeseizoen reizen modellen van hot naar her om verschillende shows bij te wonen. De drukke schema's en snelle voorbereiding op de shows gaan echter niet zonder slag of stoot. Zo bewandelen modellen nog met regelmaat de catwalk met wardrobe malfunctions die zorgen voor ongemakkelijke momenten. Zo ook Gigi Hadid, die tijdens de de Marc Jacobs-show in New York met een foutje de catwalk betrad.

Gigi op blote voeten

Gekleed in een lichtblauwe look liep Gigi op bloten voeten de show van de Amerikaanse ontwerper. Iedereen ging ervan uit dat het deel uitmaakte van de show, maar niets bleek minder waar. Styliste Katie Grand onthult dat het model een ware wardrobe malfunction had waar vlak voor het begin van de show een hak van Gigi's schoen was afgebroken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Grand legde in een Instagram-bericht uit dat Hadid eigenlijk witte klompen zou dragen voor haar catwalk-moment. Dit is overigens niet de eerste keer dat Gigi een probleem met haar schoenen heeft tijdens een fashion show. Eerder in 2017 verloor het topmodel een van haar schoenen backstage voor de aanvang van de Anna Sui-show. Uiteindelijk liep Gigi half met een blote voet over catwalk alsof er niets aan de hand was.

gigi-hadid-wardrobe-malfunction
Antonio de Moraes Barros FilhoGetty Images

Wardrobe malfunctions

Wardrobe malfunctions zijn bijna onvermijdelijk tijdens de hectiek van fashion week, waar de kleinste foutjes kunnen leiden tot ongemakkelijke momenten. Een nipple-slip is snel gemaakt en misschien wel de meest voorkomende fout. Menig model maakte een dergelijke situatie door, waaronder wederom Gigi en ook zus Bella Hadid. Tijdens de Versace show in 2016 werd Gigi's tepel volledig zichtbaar, net zoals bij zus Bella bij de show van Alexandre Vauthier tijdens de Parijse Haute Couture week. Hoewel een foutje dus snel gemaakt is, lossen modellen deze ongemakkelijke momenten vaak in stijl op, door net als Bella en Gigi zelfverzekerd door te lopen over de catwalk.

Versace - Runway - Milan Fashion Week FW16
Victor VIRGILEGetty Images
Alexandre Vauthier : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2018
Thierry ChesnotGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion