Supermodel Naomi Campbell maakt verrassingsverschijning op catwalk bij Saint Laurent

Na J.Lo bij Versace verrast Naomi Campbell het publiek tijdens de Saint Laurent Lente/Zomer 2020 show

naomi-campbell-saint-laurent
Pascal Le SegretainGetty Images

De laatste modeweek van fashion month is officieel van start gegaan. Hoewel Paris Fashion Week de afsluiter van de modemaand is, tonen enkele van de grootste modehuizen deze week hun nieuwste collectie. Zo vond afgelopen avond de show plaats van het Franse modehuis Saint Laurent vlak naast de Eiffeltoren. En alsof het adembenemende uitzicht nog niet genoeg was, maakte niemand minder dan supermodel Naomi Campbell een verrassingsverschijning op de catwalk ter afsluiting van de show.

Naomi Campbell is back

De show bevond zich buiten, vlak tegenover de Eiffeltoren, waar pijlers van wit licht omhoog schoten langs de catwalk - die overigens volledig schitterde door het water dat vlak voor de show was neergevallen door een korte stortbui. De creative director van het iconische Parijse modehuis, Anthony Vaccarello, bracht met zijn nieuwe Lente/Zomer 2020 show een eerbetoon aan het erfgoed van het modehuis door het reïnterpreteren van de klassieke Le Smoking pakken van de originele ontwerper.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar er was meer. Na de dramatische pauze toen het laatste model de catwalk verliet, gingen de felle lichten voor een moment uit. Plotseling bestormde een leger aan modellen de catwalk gehuld in de iconische smokings, dat werd afgesloten door supermodel Naomi Campbell. Gehuld in een met pailletten bezaaide variant op de smoking, betrad het iconische 90's model de catwalk met de fonkelende Eiffeltoren op de achtergrond, waardoor het publiek verrast en verbluft hun ogen uitkeken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion