Rihanna lanceert nieuwste Fenty collectie tijdens Paris Fashion Week

Bekijk hier de eerste beelden van de gloednieuwe items

Fenty Launch
Julien HekimianGetty Images

Rihanna staat niet enkel aan de top in de muziekwereld, de 31-jarige zangeres verovert nu ook langzaam de modewereld met haar eigen modehuis Fenty. Met fans als modellen Bella Hadid en Irina Shayk is het label populair onder menig persoon uit de modewereld. Tijdens Paris Fashion Week onthulde de zangeres haar nieuwste collectie voor het modehuis, hoewel op een onconventionele manier.

Rihanna onthult nieuwste Fenty collectie

Op dit moment is Paris Fashion Week in volle gang met elke dag talloze shows van verschillende modehuizen. Rihanna lanceert ook tijdens de Parijse modeweek haar nieuwste collectie, al doet ze dat op haar eigen manier. Rihanna kiest ervoor om niet mee te doen aan het show-concept, en zette het lookbook van haar nieuwste collectie simpelweg online. Daardoor is de collectie meteen te koop via de webshop van Fenty.

De nieuwe collectie is een reïnterpretatie van standaard kantoorkledij, lees: witte hemden, nette pantalons en een krijtstreep kostuum. Maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze de items niet haar eigen twist zou geven. Zo zijn alle ontwerpen vormgegeven met een moderne twist in de vorm van strakke tailles en oversized schouder silhouetten zoals we van het modehuis gewend zijn. De prijzen variëren van 130 euro voor de t-shirts tot ongeveer 1200 euro voor jassen. Neem hier gelijk een kijkje bij de eerste beelden van Rihanna's nieuwe Fenty-collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion