Kate Moss bewijst dat de luipaardprint de meest tijdloze trend is tijdens Paris Fashion Week

Do it like Kate

Celebrity Sightings : Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020 : Day One
NurPhotoGetty Images

Paris Fashion Week is deze week officieel van start gegaan. Supermodel Kate Moss bevindt zich ook in de Franse hoofdstad tijdens de modeweek en vierde de start van het event volledig in stijl. Hoewel fashion week de nieuwe trends voor het volgende seizoen aankondigt, toont Kate Moss met haar look dat bepaalde trends nooit zullen vervelen en immer tijdloos zullen zijn. Tijdens een event arriveerde Kate van top ton teen gehuld in een van haar favoriete trends aller tijden; de luipaardprint.

Tijdloze trend

Kate Moss was samen met haar man Nikolai von Bismarck aanwezig bij de lancering van haar nieuwste modeboek Museo de la Moda: Musings On Fashion and Style, bij Hôtel de Crillon midden in het centrum van de stad. Voor het event geeft Kate een sexy twist aan haar signature luipaardprint stijl in de vorm van een vloerlange, fonkelende jurk bezaaid met luipaardprint. Het mouwloze ontwerp met strak silhouet viel vooral in het oog door de dijhoge split waardoor een glimp van Kate's benen en zwarte strappy Jimmy Choo sandals kon worden opgevangen. Om haar look af te maken koos het supermodel voor de minimalistische aanpak en hield het eenvoudig met een zwarte satijnen clutch en zilveren oorbellen.

Kate is een mode-icoon sinds ze in 1988 op het modetoneel verscheen waarna ze al snel een van 's werelds grootste supermodellen werd. Ze staat dan ook bekend om haar bohemian slash rock 'n roll stijl met gedurfde stijlcombinaties in de vorm van korte shorts, strakke jeans, veel leer én luipaardprint. Waar het model in de zeroes de straten bewandelde in haar signature luipaardprint fluffy jas, verschijnt het supermodel bijna twintig jaar later volledig in stijl in dezelfde print. Shop de leukste animal print items hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion