Helen Mirren rent op blote voeten over de catwalk tijdens Paris Fashion Week

Wat een héérlijke beelden

Helen Mirren
EstropGetty Images

Dit weekend vond voor de derde keer de Le Défilé-show van L'Oréal Paris plaats, die ooit van L'Oréal Paris' global brand president Pierre-Emmanuel Angeloglou die naam kreeg omdat de show een grote viering is van beauty, fashion én diversiteit. Die diversiteit wordt jaarlijks nagestreefd door modellen met verschillende vormen, maten, achtergronden en leeftijden de catwalk op te sturen – en dit jaar was geen uitzondering. De show, onderdeel van Paris Fashion Week, was wederom één groot feest, met onder anderen een stralende Helen Mirren die op haar blote voeten de catwalk over rende. En dat leverde fantastische beelden op.

Helen Mirren
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images
Helen Mirren L'Oréal Paris
EstropGetty Images

L'Oréal Paris' Le Défilé-show

Naast de actrice liepen ook Camila Cabello, Amber Heard, Andie MacDowell, Eva Longoria en Doutzen Kroes mee in de show, allemaal inspiratiebronnen voor het make-upmerk, zo schrijft L'Oréal Paris op Instagram. Over die diverse groep zegt Mirren: "Wij zijn een groep vrouwen, divers in maten, vormen, gender, achtergrond en leeftijd, en daarmee maken we een statement over de inclusiviteit van de L'Oréal Paris-familie. Ik vind dat een fantastische boodschap, en ik ben heel blij dat ik er onderdeel van mag uitmaken."

Giambattista Valli-jurk
Ondanks dat het publiek (en wij net zo goed) vooral oog had voor de stralende verschijning van Mirren, haar blote voeten en enorme lach op haar gezicht, is ook de jurk waarin de actrice de catwalk bestormde zeker het benoemen waard: een fantastische creatie van Giambattista Valli.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion