Rihanna komt met speciale lingerielijn ter ere van borstkankermaand

De singer-turned-designer lanceert een empowering lingerielijn om zo meer bewustzijn te creëren rondom borstkanker

rihanna-savage-x-fenty-thrivers-borstkankermaand
Bryan BedderGetty Images

Rihanna timmert hard aan haar weg in de modewereld. De singer-turned-designer lanceerde onlangs haar eigen modehuis Fenty en heeft de leiding over haar eigen lingerielijn Savage X Fenty. Onlangs werd de langverwachte nieuwe collectie van haar lingeriemerk onthuld, nu maakt de zangeres bekend nog een lijn toe te voegen aan haar collectie. Gister lanceerde Rihanna haar nieuwste Savage X Fenty collectie genaamd Savage X Thrivers die volledig in het teken staat van het ondersteunen van vrouwen met borstkanker, ter ere van borstkankermaand die plaatsvindt in oktober.

image
Courtesy Savage x Fenty

Rihanna's Fenty x Thrivers

Rihanna's lingeriehuis lanceert de limited edition lijn Savage X Thrivers die volledig bestaat uit roze ondergoed en tevens een krachtige boodschap uitdraagt. De campagne van de collectie is gericht op vier vrouwen met borstkanker Stephanie Seban, Bianca Muniz, Johanna De La Cruz en Nalie Agustin. Hun verhaal wordt gepresenteerd in een krachtige campagne video.

"Ik werd op 24-jarige leeftijd gediagnosticeerd en ik dacht niet dat het op die leeftijd al kon gebeuren. Dus besloot ik echt open te zijn over mijn verhaal en begon ik mijn hele reis vast te leggen in een blog wat een enorme gemeenschap van vrouwen creëerde die zich tot elkaar kunnen verhouden omdat ze hetzelfde meemaken. Het helpt mij net zo goed als het hen helpt", vertelt Nalie in de video.

Bewustzijn

Rihanna's doel van de collectie is niet enkel om vrouwen met borstkanker te ondersteunen, haar boodschap gaat veel verder. Zo vertelt ze aan de Amerikaanse Glamour: "ik wil het bewustzijn vergroten voor achtergestelde borstkanker gemeenschappen, en de Savage X Thrivers collectie vertegenwoordigt jonge vrouwen van alle lagen van de bevolking die leven met kanker".

image
Savage x Fenty

Een deel van de opbrengst van de Savage X Thrivers collectie gaat naar Rihanna's Clara Lionel Foundation, een organisatie die zich richt op onderzoek en ondersteuning voor jonge patiënten met borstkanker. Alle items van de nieuwe collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Savage X Fenty webshop.

image
Courtesey Savage x Fenty

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion