Gigi Hadid confronteert vrouwelijke indringer op de catwalk tijdens de Chanel-show

De vrouw sprong plotseling uit het publiek de catwalk op, tot groot ongenoegen van Gigi

Chanel : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020
Victor VIRGILEGetty Images

Gister vond de laatste dag van Paris Fashion Week plaats, waarop traditiegetrouw de nieuwe collectie van Chanel wordt getoond in het Grand Palais. Gisterochtend werd de show gepresenteerd met wederom een bijzonder decor in de vorm van de iconische Parijse daken die dienden als de catwalk van de modellen. Er vond echter een ongeplande gebeurtenis plaats, waarbij een vrouw uit het publiek plotseling de catwalk bestormde alsof ze onderdeel was van de show. Gelukkig was daar Gigi to the rescue die alles afhandelde.

Ongepland bezoek

Tijdens de finale van Chanels Lente-Zomer 2020 show in Parijs, werd de route over de catwalk plotseling geblokkeerd door een van de aanwezigen in het publiek. De vrouw, van top tot teen gehuld in Chanel, bleek de Franse Youtube-ster Marie Benoliel te zijn - beter bekend als Marie S’Infiltre. De gehele prank werd vastgelegd op camera, waarbij je de vrouw uit het publiek ziet springen en de security er vervolgens snel op af ziet stormen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op dat moment besluit de influencer van de catwalk af te stappen, maar weet niet dat ze op die manier Gigi Hadid tegen het lijf loop. Het model bleef volkomen kalm en wist uiteindelijk de 28-jarige vrouw met een ferme hand van de catwalk te leiden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nadat ze haar grap had uitgehaald tijdens de show, plaatste Benoliel verschillende foto's van het voorgeval op haar social media kanalen waarbij ze laat weten dat ze haar actie geslaagd vindt doordat ze met haar grap een evenement heeft weten de doorbreken waar iedereen zich té serieus neemt. Gelukkig liep door Gigi's rustige aanpak de show niet in de soep, maar werd het wel een van de gekste en opvallendste momenten van fashion week.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion