De Giambattista Valli x H&M collectie is hier

Vrouwelijk, romantisch en dromerig: bekijk hier alle looks van Giambattista Valli x H&M

Giambattista-Valli-H&M-collectie
Kyle Weeks

Elk jaar gaat H&M een speciale samenwerking aan met een modehuis. Dit jaar slaat de modeketen de handen ineen met Italiaans label Giambattista Valli, het modehuis dat bekend staat om haar dromerige en volumineuze ontwerpen. H&M lanceert vandaag alle looks van de nieuwe Giambattista Valli x H&M collectie, die vol romantische, maar vooral ook draagbare looks zit.

Giambattista Valli x H&M

Giambattista Valli is met zijn gelijknamige modehuis het synoniem van dromerige en fantasievolle ontwerpen. Na gewerkt te hebben bij modelabels als het Italiaanse Fendi besloot de ontwerper zijn gelijknamige merk in 2005 te lanceren, waarna hij zijn eerste couture collectie presenteerde in 2011. Sindsdien is menig celebrity fan van zijn ontwerpen, die regelmatig worden gespot op de rode loper bij celebs als Rihanna, Ariana Grande en Kendall Jenner.

De ontwerper vertaalt zijn iconische glamour nu naar deze ready-to-wear collectie voor H&M, die een stuk draagbaarder en toegankelijker is dan zijn gangbare collecties. Zo bevat deze collectie naast de befaamde tule jurken ook hoodies, wijde jeans en moderne jurken. De nieuwe designercollab kreeg eerder dit jaar al een pre-drop, maar nu is de officiële lanceringsdatum onthuld. De gehele collectie is vanaf 7 november verkrijgbaar in alle H&M-winkels en via de webshop. Bekijk hier alvast de gehele collectie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion