Zo draag je Meghan Markle's iconische trenchcoat-jurk look

De Hertogin start in één keer een nieuwe trend

 
Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry hebben deze week hun royal tour afgesloten. Het koppel was tien dagen lang op een rondreis door het Afrikaanse continent. Zoals we van Meghan gewend zijn, verscheen de Hertogin van Sussex voor elke gelegenheid in een diverse, stijlvolle look. Één specifiek ontwerp sprong eerder en ook nu weer in het oog - Meghan werd in Afrika maar liefst twee keer gespot in een van haar signature looks: de trenchcoat-jurk.

Meghan Markle's trenchcoat-jurk

Tijdens één van de laatste dagen van de royal tour verscheen Meghan Markle middels een solo-optreden bij de Universiteit van Johannesburg. Voor het evenement was de hertogin gehuld een betaalbare beige trenchcoat-jurk van het label Banana Republic.

Op de laatste dag van de royal tour bezochten Meghan Markle en prins Harry de organisatie Youth Employment Service, waar ze later de weduwe van Nelson Mandela, Graça Machel ontmoetten. Voor deze gelegenheid werd de Hertogin gespot in een ontwerp dat we al eerder zagen; de roze trenchcoat-jurk van het Canadese merk House of Nonie.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Johannesburg - Day Two
Samir HusseinGetty Images

Ook buiten de royal tour wordt Meghan Markle met regelmatig in het trench-achtige jurkontwerp gespot. Zo droeg ze vorig jaar tijdens de opening van de Nelson Mandela Centenary expositie in Londen de exact zelfde roze trenchjurk. Ook werd ze meermaals gespot in verschillende variaties op het ontwerp, waar ze de klassieke beige kleur verruilt voor kaki of bruinachtige tinten. Een witte variant werd gespot tijdens het officiële toonmoment van baby Archie. Het moge duidelijk zijn dat de trenchcoat-jurk één van Meghan's ware signature looks is geworden. In de onderstaande gallery doe je inspiratie op voor je eigen trenchcoat-jurk look, volledig in de stijl van Meghan Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion