Jennifer Lopez' meest iconische looks uit de jaren '90

Van haar naked slip dresses tot haar iconische Versace-looks

jennifer-lopez-meest-iconische-looks-jaren-90
Scott GriesGetty Images

Jennifer Lopez' hele carrière wordt gekenmerkt door de meest opvallende stijlmomenten. Vooral aan het begin van haar loopbaan in de iconische nineties, toonde de zangeres met regelmaat ware Jenny From the Block-looks tijdens rode loper-events. Denk aan de vele Versace looks in de late jaren '90 tot de bedazzled all white look tijdens de MTV-awards in 2000. Één look bleek echter zo iconisch dat Google Images ervoor werd opgericht. Ruim tien jaar later was daar plotseling, midden in de Versace-show, opnieuw die ene iconische Versace jungle dress waar J.Lo het publiek compleet mee verraste tijdens de finale van de show.

J.Lo's meest iconische looks

In haar nieuwste film Hustlers - die nu overigens draait in de bioscoop - is de zangeres gehuld in late nineties en vroege zeroes looks waardoor we weer voor even terug worden gebracht naar het definiërende modetijdperk. In aanloop naar J.Lo's nieuwste film verzamelden wij Lopez' meest iconische looks uit de jaren '90 - van haar naked slip dresses tot haar iconische Versace-looks.

Ron Galella Archive - File Photos 2010
Ron Galella, Ltd.Getty Images

1: De sparkling slip dress - 1998

Tijdens de CFDA Awards ging Jennifer gehuld in een van de meest iconische kledingstukken uit de jaren '90; de slipdress. J.Lo draagt hier een half-doorschijnende variant met strass-details.

Jennifer Lopez FHM 1999
Chris LopezGetty Images

2: De witte crop top - 1999

Tijdens een FHM feest in Londen koos J.Lo voor een klassieke jaren 90-look, gehuld in een laaghangende broek en een crop top, volledig in het wit.

Jennifer Lopez And Donatella Versace
Rose HartmanGetty Images

3: De metallic Versace-jurk - 1999

In een glitter mini-jurk van Versace tijdens een feest van het modehuis. Dit werd een ware J.Lo-trend die tientallen jaren zou duren.

42nd Annual Grammy Awards - Pressroom
Scott GriesGetty Images

4: De Versace Jungle dress - 2000

Jennifer gehuld in de Versace jungle dress tijdens de Golden Globes, waarmee ze voor eeuwig geschiedenis zou schrijven in de popcultuur.

Celebrities at MTV Awards
George De SotaGetty Images

5: Bedazzlede all white look met spaghetti crop top - 2000

Een gedenkwaardige crop top met wederom strass-details, een strakke jeans en een bandana-look tijdens de MTV Awards in 2000.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion