Zien: Gwendoline Christie in waanzinnige jurk van deze Nederlandse ontwerper

Brienne of Tarth, is that you?!

Gwendoline Christie als Brienne of Tarth
Game of Thrones

De eerste keer dat we Game of Thrones-actrice Gwendoline Christie in vol ornaat op de rode loper zagen verschijnen, moesten we toch wel even twee keer knipperen met onze ogen. Waar het personage van de actrice in Game of Thrones een heldhaftige ridder is, wiens garderobe enkel uit harnassen bestaat, heeft de actrice in het echte leven een zeer uitgesproken stijl, en verschijnt ze absoluut niet in de minste creaties op de rode loper. En het London Film Festival – waar de actrice de Europese première van de film The Personal History of David Copperfield bijwoonde, waarin ze een rol heeft – was geen uitzondering.

Gwendoline Christie in Iris van Herpen

Op Instagram deelt de actrice een foto van de première, waar ze in een prachtige jurk van de Nederlandse ontwerper Iris van Herpen op de rode loper verscheen. En geloof ons: als die rode loper een battle field was geweest, had de actrice zonder twijfel iedereen met haar look verslagen. De creatie van Iris van Herpen combineerde Gwendoline feilloos met rode Louboutins, een lichtrode lip en haar blonde haren loshangend over haar schouders.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stijlicoon
Het is niet de eerste keer dat de actrice ons wegblaast met een waanzinnige jurk van Iris van Herpen. Zo verscheen de actrice tijdens de première van het achtste seizoen van Game of Thrones ook al in een custom made-ontwerp van de Nederlandse modeontwerper.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion