Stay warm: de leren broek is je beste vriend, dit najaar

Hier shop je de mooiste leren broeken

Street Style - Duesseldorf - August 25, 2019
Christian VierigGetty Images

Leuk nieuws: nu het weer een stuk kouder is, kunnen we eindelijk weer leren broeken dragen zonder dat ze in draagbare sauna's veranderen. Nog op zoek naar een exemplaar? Wij vertellen je waar je de leukste leren broeken kan shoppen.

Leren broek voor de winter

Helaas is het niet sociaal acceptabel om in onze fleece-gevoerde joggingbroek of onesie naar buiten te gaan, dus op de écht koude dagen moeten we op zoek naar een alternatief. En wat is er dan beter dan een leren broek? Dit is het beste item om deze winter in je vaste line-up te hebben. Leren broeken waren al eerder een enorme trend in de jaren '90, en opnieuw in het tijdperk van The O.C. en Paris Hilton, en nu mogen we dus weer.

Street Style : Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020 : Day Seven
Edward BerthelotGetty Images

Leren broek combineren?

Aangezien het best een gewaagd en opvallend item is, is het het beste als je de rest van je outfit een beetje rustig houdt. Ga bijvoorbeeld voor een gebreide trui, een wit t-shirt of een chic zwart colbertje. Fashion daredevils doen het zoals Glamour's adjunct hoofdredactrice Yeliz en kiezen voor een volledige leerlook. Dit seizoen zien we leren broeken in allerlei modellen. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan een leren culotte? Of een leren flare? Het klassieke skinny model is ook nog steeds van de partij, maar 2019 is een jaar om te experimenteren. De coolste exemplaren shop je hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion