8 Haaraccessoires voor dagen waarop je haar écht even niet wil meewerken

Met deze bandjes en speldjes fix je elke haarfaal

haardttrend-2019-haarspeldjes
Christian VierigGetty Images

Soms heb je van die dagen dat het allemaal gewoon even een kléin beetje tegenzit. Je stoot je teen tegen de rand van het bed, je giet je thee over de ontbijttafel en dan zit je haar ook nog eens helemaal niet fraai... Je gooit een pet op en hoopt dat je deze dag doorkomt zonder op te vallen.

Haaraccessoires voor elke bad hair day

Nergens voor nodig, vinden wij. Voor alles is namelijk een oplossing te bedenken. Splash even wat koud water in je gezicht, kijk jezelf in de spiegel aan en zeg: 'Ik mag er wezen, verdomme.' In plaats van jezelf te verstoppen, verstop je je haar gewoon onder een leuk, opvallend haaraccessoire.

Street Style - LFW September 2019
Edward BerthelotGetty Images

Haarbanden, spelden of strikken

Een opvallende, chunky haarband of een haarband met ijzerdraad, een grote strik of glitterende haarspeldjes leiden prima af van statisch haar, een rare weerborstel of die deuk die je haarelastiek tijdens het slapen heeft achtergelaten. En hé: nu kom je eigenlijk heel erg fashionable voor de dag. Wij zochten alvast de leukste haaraccessoires van dit seizoen voor je uit.

Street Style - New York Fashion Week September 2019 - Day 5
Georgie HunterGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion