Ook Hailey Bieber verruilde tijdens bruiloft haar hakken gewoon voor sneakers

Ze combineerde custom made Vera Wang met witte sportschoenen

Hailey Bieber sneakers bruiloft
James DevaneyGetty Images

De grote dag van Justin en Hailey Bieber was met een gastenlijst vol beroemdheden en drie custom made jurken voor Hailey zeker een bruiloft voor in de boeken. De afgelopen week deelde het stel foto's van hun bruiloft en onthulde Hailey haar officiële trouwjurk van Off White gemaakt door Virgil Abloh. Gedurende de dag kleedde Hailey zich nog twee keer om, eerst in een Ralph & Russo halterjurk en later in een custom made jurk van Vera Wang. En dat laatste ontwerp, waarin ze 's avonds verscheen, combineerde de bruid gewoon met – jawel – sneakers.

Hailey Biebers bruiloft

En daarmee laat het model zien hoe je op een vlotte doch stijlvolle manier de hele avond plezier kunt hebben zonder dat je zo'n helse pijn aan je voeten krijgt dat dansen er eigenlijk niet meer in zit. Want dansen, dat mag je op je eigen bruiloft natuurlijk niet overslaan.

Sneakers onder bruidsjurk
Maeve Reilly, de stylist van Hailey, deelt een foto van de laatste outfit van Hailey, waarop duidelijk te zien is dat het model sneakers onder haar jurk draagt. "De gelukkigste bruid die ik ooit heb gezien", schrijft de stylist bij de foto. "Dankjewel Vera Wang voor het creëren van deze jurk voor Hailey. Ze heeft er de hele nacht in gedanst. En ja, duh, op sneakers."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion