Gigi Hadid gespot in budgetproof enkellaarsjes

Stijlinspiratie vind je hier

Celebrity Sightings In New York City - October 10, 2019
Raymond HallGetty Images

Gigi Hadid heeft een garderobe waar je u tegen zegt, dat bewijst het model keer op keer weer. Tijdens de 23ste verjaardag van haar zusje Bella Hadid pakte de blondine uit met designer outfit van Charlotte Knowles. Maar wat vooral opviel waren de schoenen die Gigi eronder droeg. De enkellaarsjes zijn, in tegenstelling tot de rest van de outfit, spotgoedkoop.

Stijl van Gigi Hadid

Gigi Hadid ziet er altijd uit alsof ze van de catwalk is geplukt. En toch bewijst ze telkens dat goede outfits niet per se duur hoeven te zijn. Haar nieuwste budget proof aanwinst zijn beige laarsjes van Charles & Keith.

Deze schoenen hebben een opvallende ronde hak, die breed uitloopt naar beneden. Het is een soort soklaars, maar dan met een lakleren effect. De goedkope hakken kosten 73 dollar, dat is omgerekend ongeveer 65 euro. Helaas is de exacte versie van de schoen niet verkrijgbaar in Nederland, maar wij hebben een selectie gemaakt met look-a-likes, die ook passen bij de schoenentrend van dit najaar.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion