Bella Hadid geeft sexy-stijlvolle twist aan de cardigan-trend

Het topmodel werd gespot in het item op de straten van New York

bella hadid cardigan trend
GothamGetty Images

De zomer ligt inmiddels ver achter ons en de herfst heeft haar intrede nu echt gemaakt. Een voordeel van het veranderende seizoen is dat je je zomergarderobe langzaam kunt beginnen te verruilen voor je favoriete herfstitems. Wie herfst zegt, zegt jassen, laarzen en heel veel laagjes. Een essentieel onderdeel hierin blijkt keer op keer de cardigan. Half-Nederlands supermodel Bella Hadid weet zich wel raad met het item, en draagt het op een vernieuwende manier die niet veel laagjes omvat.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sexy-stijlvolle twist

Hoewel je het item kunt combineren met een t-shirt of trui op de koudere dagen, laat Bella zien dat de cardigan ook kan dienen als top tijdens de eerste herfstperiode. Waar je bij een cardigan waarschijnlijk niet meteen denkt aan de meest stijlvolle look, bewijst Bella dat dit knit-item ook een onverwachte sexy doch stijlvolle vibe kan hebben. Het model draagt het item half losgeknoopt, waardoor een glimp van haar buik wordt opgevangen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bella combineert de cardigan met een beige krijtstreepbroek en robuuste veterlaarzen en bewijst met haar look dat de cardigan het perfecte combi-item is voor een casual chic look. Het model is niet de enige die de nieuwe stijl omarmt. Ook celebs als Katie Holmes en topmodellen als Kendall Jenner en Kaia Gerber werden gespot in de eenvoudige doch sexy versie van het ontwerp, waarmee de bescheiden cardigan is getransformeerd tot een nieuw streetstyle item. Combineer het granny-ontwerp met je favoriete jeans en laarzen en je hebt in een handomdraai een stijlvolle herfstlook. Shop de cardigan hieronder, en stijl hem à la Bella Hadid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion