Waarom de chunky boot het straatbeeld gaat bepalen dit najaar

De nieuwe schoentrend deze herfst is bijzonder comfortabel

winter-boots-biker-laarzen
Armando Grillo

Tijdens de Herfst/Winter 2019 shows toonden modehuizen naast bijzondere looks ook opvallende schoenontwerpen, waarbij één specifiek ontwerp in het oog sprong. Show na show werd er wel een variatie op de klassieke zwarte laars gepresenteerd. De nieuwe variant voor aankomend seizoen heeft een dikkere zool en een hogere schacht, waardoor het slanke silhouet van het been wordt geaccentueerd. Deze opvallende versie van de klassieke laars is een van de grootste schoentrends van het huidige seizoen en zal het straatbeeld dit najaar gaan bepalen.

De chunky boot

Menig streetstyle-ster wordt met de start van het nieuwe seizoen gespot in de nieuwe laars-trend. Het ontwerp varieert van een veterlaars tot een Chelsea boot maar allen worden gekenmerkt door een oversized rubberen zool. De chunky boot maakte een verschijning op de catwalk van onder meer Marni, Jil Sander en Bottega Veneta tijdens de presentaties van de Herfst/Winter 2019 collecties. Zo werd Bella Hadid gespot in een chunky combat boot van Prada in de straten van New York en toonde Deense influencer Pernille Teisbaek de chunky boot met een slanke schacht van Bottega Veneta en worden varianten van Marni en Jil Sander gespot aan de voet van de fashion crowd tijdens de verschillende fashion weeks.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het schoenontwerp vierde hoogtij tijdens de jaren '90 toen de grunge-periode zijn opmars maakte in de muziek- en modewereld. Nu ondergaat de schoen een ware transformatie, maar met de nodige moderne twist. Of de chunky boot nu de vorm heeft van een combat boot, chelsea boot of veterlaars, het essentiële onderdeel is de combinatie van de dikke platform zolen en een slank schacht-silhouet. Deze nieuwe schoentrend zorgt ervoor dat je vol comfort de herfst ingaat. Shop hieronder je favoriete chunky boot, van high-street tot designer ontwerpen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion