Oh my goodies: de nieuwste Chanel-tassen wil je even zien

Kan je spaarrekening dit aan?

chanel-tas-tassen-accesoires-kopen
Alessandro Viero

Ook zo weg zitten dromen bij de S/S 2020 show van Chanel? We gaan nu dan misschien wel de koude wintermaanden in, maar Chanel heeft hun kersverse Ready-to-Wear Spring-Summer 2020 accessoires al klaarliggen. Wij zetten onze favoriete tassen, schoenen en accessoires voor je op een rijtje. Deze items zijn vanaf maart 2020 te koop in de boutiques, dus je hebt nog een paar maandjes om je spaarrekening te spekken.

Chanel bag

In nieuwe collectie wordt er veel met vormen gespeeld. Zo is er een zilveren clutch in de vorm van een halve cirkel, en een cilindervormige tas. Ook heeft het modehuis enkele creatieve ideeën losgelaten op de hengsels van de tassen. Zo is er aan een zwarte leren tasje een volant effect gegeven, door het extra materiaal aan het hengsel. Droom je van meer dan een klassieke zwarte tas? In deze collectie vind je veel verschillende kleuren, zoals groen, roze en denim. De collectie is zo stijlvol als je van Chanel mag verwachten, maar met een stoere twist.

Sieraden en andere accessoires Chanel SS 2020

Verder komt het modehuis ook met nieuwe sieraden, riemen en schoenen. Je ziet vooral veel grovere sieraden, zoals; layered necklaces, brede schakelkettingen en brede armbanden. De fijne riempjes met schakels en parels blijven we voorlopig nog even zien. In de nieuwe Chanel collectie zijn daar weer een aantal prachtige stukken van te vinden én bretels. Ook de schoenencollectie van Chanel is zoals altijd hebberig-makend. Op onze wishlist: een aantal platte schoenen die zowel iets weg hebben van sandalen als ballerina’s. Ook de hakken hopen we ooit in onze kast te mogen zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion