Chanels nieuwste tas helpt je de hele dag gehydrateerd te blijven

Healthy Couture?

Street Style : Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020 : Day Nine
Edward BerthelotGetty Images

Afgelopen mei presenteerde ontwerper Virginie Viard haar allereerste collectie voor Chanel nadat ze werd aangesteld als nieuwe creative director van het modehuis sinds het overlijden van Karl Lagerfeld in februari. De Cruise 2020 collectie zat vol klassieke Chanel-referenties maar ook nieuwe ontwerpen en accessoires maakten hun debuut. Één accessoire viel op in het bijzonder, en helpt je gedurende de dag gehydrateerd te blijven; meet de Chanel flessenhouder.

Haute Couture flessenhouder

De eerste show van Viard zat vol met Chanel klassiekers maar ook nieuwe ontwerpen, waaronder de exclusieve flessenhouder. Reizen was een van de grootste inspiraties van de ontwerper voor haar eerste collectie, dat zichtbaar werd in het decor van de show dat plaatsvond in een oud treinstation uit de jaren '20 vol Art Nouveau details. De flessenhouder is een moderne toevoeging aan de klassieke Chanel tassencollectie, waardoor de moderne vrouw van vandaag wordt geholpen ten alle tijden gehydrateerd te blijven. Zo leeft menig model en beautyexpert bij de regel om minimaal een aantal liter water per dag te drinken voor het bereiken van de perfecte huid.

Chanel Cruise Collection 2020 : Runway Details At Grand Palais In Paris
SAVIKOGetty Images

Hoe beter gehydrateerd te blijven in stijl dan met deze Chanel-flessenhouder? Perfect voor een wandeling door de stad of tijdens je spinning-lesje in Chanel-stijl. De tas komt in het kenmerkende zwarte Chanel padded-leer met goudkleurig kettingen. Er in vind je een gouden fles inclusief een zwarte dop met Chanels kenmerkende logo-details. Het ontwerp is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder in het roze, en wordt verkocht voor omgerekend ongeveer 5.000 euro in geselecteerde Chanel-winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion