NA-KD heeft nu een sustainable collectie

Om langer van te houden

Clothing, Sitting, Beauty, Blue, Leg, Jeans, Fashion, Shoulder, Denim, Model,
NA-KD

Het is geen geheim dat de kledingindustrie een hele negatieve impact heeft op het milieu. Fast fashion is één van de grootste obstakels die klimaatverbetering op dit moment in de weg staat, terwijl het eigenlijk vrij simpel is om iets met het probleem te doen. Influencer Pamela Reif is erg begaan met ons klimaat en heeft daarom samen met NA-KD een collectie ontworpen met alleen duurzame items.

Wie is Pamela Reif?

Pamela Reif is een 23-jarige influencer, die met haar prachtige looks, volgers inspireert op het gebied van mode, beauty en gezondheid. Pamela ziet haar enorme bereik van 4,4 miljoen volgers, als een kans om naast entertainment, ook belangrijke boodschappen door te geven. Zo probeert ze haar volgers mee te geven hoe belangrijk het is om van jezelf te houden en kaart ze wereldproblemen aan zoals the plastic soup in de oceaan.

Pamela Reif X NA-KD Reborn

De collectie die Pamela samen met NA-KD heeft uitgebracht is heel simpel, veelzijdig en vooral sustainable, oftewel duurzaam. “Mijn collectie is alles waar ik ooit van droomden, elk item is een must have in mijn kledingkast,” verteld Pamela over de collectie. De basic items zijn ideaal om met zowel nieuwe, als oudere kledingstukken te combineren. Ook zijn de eenvoudige designs makkelijk te stylen, waardoor je de kleding bij bijna iedere gelegenheid kunt aantrekken. “Voor mij betekent duurzaamheid, geen kleding verspillen, door het slechts één keer te dragen en het dan weg te gooien. Daarom heb ik een hele tijdloze collectie ontworpen met basics van gerecyclede organische materialen, waar je langer van kunt houden,” zegt Pamela.

Duurzaamheid NA-KD collectie

De kleding van deze collectie is gemaakt van gerecycle stoffen. Er zijn oude kledingstukken ingezameld, op kleur gesorteerd en schoongemaakt. Uit die oude stoffen zijn er nieuwe kledingstukken geboren, daarom heet de collectie ook Pamela Reif X NA-KD Reborn. Door de kleding te recyclen, wordt er minder water vervuild en verspild, wordt er op energie bespaard en wordt er minder textiel verspild, op hetzelfde moment. “Ik vind dat iedereen zich met het milieu bezig zou moeten houden, want op dit moment is de aarde de enige plek waar wij kunnen leven. We kunnen niet verwachten dat we een rotzooi van de wereld kunnen maken en iemand anders het komt oplossen. Ik realiseren mij, dat iedere kleine stap in de goede richting verschil kan maken en hoop dat mijn sustainable collectie andere inspireert.” Je kunt de duurzame collectie hier shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion