Bella Hadid gespot in stijlvolle matrix-geïnspireerde look in Parijs

Het half-Nederlandse supermodel kiest voor een gedurfde look

bella-hadid-matrix-look
Marc PiaseckiGetty Images

Bella Hadid staat ondertussen bekend als een ware streetstyle-ster. Het half-Nederlandse supermodel wordt met regelmaat gespot in de meest opvallende looks, van stijlvolle ontwerpen tot casual off-duty outfits. Afgelopen weekend was het model aanwezig bij het Vogue Fashion Festival van de Franse uitgave van het blad en ging Bella gehuld in een opvallende look die duidelijk geïnspireerd was op The Matrix.

Bella Hadids Matrix-look

Het model vertrok naar Parijs in een glamoureuze gothic look, gehuld in een zwarte leren jas, die ze combineerde met een donkerblauwe flared broek. Bella's jas is afkomstig van de Brits-Indiase ontwerper Supriya Lele, uit diens Lente/Zomer 2020 collectie en daardoor officieel nog niet te koop is. De ontwerper staat bekend om haar minimalistische ontwerpen met een rock-achtig tintje. De broek die Bella draagt is tevens afkomstig van het Britste modehuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In plaats van knopen wordt de jas vastgemaakt door middel van leren veters, net zoals de broek die met behulp van verschillende koordjes rondom het middel van het model is bevestigd. Hierdoor is het resultaat een onthullende look - iets waar Bella de afgelopen tijd fan van is - die ervoor zorgt dat een glimp van Bella's buik kan worden opgevangen. Deze ninties outfit lijkt sterk geïnspireerd te zijn op de iconische film The Matrix, waar zwarte leren looks symbool zijn geworden met de personages uit de film. Hoewel de kleding een gothic/grunge-achtige vibe heeft door de combinatie van zwart en leer, draagt Bella de look in stijl door haar strakke knot, ingetogen maar vrouwelijke make-up look en puntige hakken. Een gedurfde en onthullende outfit die we zeker in het rijtje van Bella's meest opvallende stijlmomenten kunnen zetten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion