De leukste party shoes voor de feestdagen

De leukste party shoes om een hele avond op te dansen, moge je het volhouden..

human leg, leg, beauty, skin, thigh, fashion, model, footwear, fashion model, photo shoot,
Fauve Bouwman

Zo met de feestdagen in zicht, bereiden we onze feestgarderobe alvast voor op de aankomende kerstdiners en oud en nieuw feestjes. Enne, zeg nou zelf: dit is toch een goede reden om nieuwe schoenen te kopen? Niet zomaar schoenen, maar echte eye catchers. Om je alvast een handje te helpen, hebben we één paar (of acht) party shoes voor je op een rij gezet.

Shop partyshoes

De feestdagen staan in het teken van nét iets extra: een extra laag mascara voor naar het kerstdiner en dat extra glas champagne gaat er ook wel in. Het kiezen van de juiste pumps is zeker geen uitzondering. De grootste schoentrends op gebied van partyshoes: glitters en fluweel. In overvloed. Wij zochten alvast een aantal pareltjes voor je uit. Of je ze nou gaat dragen onder een power suit of een little black dress; ze zullen de show stelen. Bereid je dus vast voor op een hele bups aan complimenten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion