Kristen Stewart bewijst dat ook sneakers thuishoren op de rode loper

De actrice combineert peperdure high-fashion met comfy sneakers

kristen-stewart-chanel-sneakers
Karwai TangGetty Images

Eerder dit jaar werd bekend dat Kristen Stewart een hoofdrol zou spelen in de nieuwe Charlie's Angels-reboot. Nu de film bijna uitkomt, promoot de cast hun nieuwste film tijdens verschillende premières. Deze week vond de Britse première plaats in Londen, dat bijzondere rode loper-momenten opleverde. Hoewel Kristen verscheen in een stijlvol high-fashion look, wilde de actrice niet inleveren op comfort en droeg ze comfy sneakers op de rode loper.

Kristen Stewart in sneakers op rode loper

Kristen verscheen in een strapless, vloerlange Thom Browne jurk met een sweetheart-halslijn uit diens Resort 2019-collectie. De jurk was afgewerkt met honderden pailletten die een fonkelend effect opleverde. Tijdens het poseren voor de camera's zag Stewart er stralend uit in haar ontwerp van het modehuis, die ze combineerde met zwarte strappy sandals.

"Charlies Angels" UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Gareth CattermoleGetty Images

Vlak vóór het officiële fotomoment verruilde de actrice echter haar zwarte hakken voor een meer comfortabele optie; namelijk zwart-witte Nike Cortez-sneakers. Gehuld in de sneakers en een oversized leren jack maakte de actrice haar entrée op de rode loper, waarna een assistent van Stewart haar hielp uit haar sneakers te komen om vervolgens haar hakken aan te trekken. De actrice staat erom bekend sneakers te dragen naar officiële rode loper-events. Zo brak de actrice vorig jaar de regel van het Cannes Filmfestival, waar je als vrouw verplicht bent om hakken op de rode loper te dragen. Stewart bewijst keer op keer met haar gedurfde stijlkeuzes een ware moderne filmster te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion