Deze Adidas x Prada schoenen wil je hebben

De sneakers waren in een rap tempo uitverkocht

Wie houdt van de old school/sportieve items van Adidas en een sucker is van de high end items van Prada, gaat deze samenwerking fantastisch vinden: de twee merken hebben namelijk samen sneakers ontwikkeld.

Prada x Adidas sneakers

De sneakers die de merken samen hebben ontwikkeld, zijn een limited edition variant op de Adidas Originals Superstars. De gympen zijn hagelwit, op de zwarte Prada- en Adidas logo’s na. Er komen 700 paren van op de markt, het ‘nummer’ van elk paar staat in de schoen gegraveerd, net als de letters ‘made in Italy’, die onder het Prada-logo gedrukt staan. De witte sneakers zijn tijdloos en kun je combineren met ontelbare looks, of het nu gaat om een nette werklook of een casual day to day outfit. Déze sneaker is een blijvertje!

prada x adidas
Adidas Originals

Liefde voor sport: Prada en Adidas

Beide merken hebben een geschiedenis waar de liefde voor sport en popcultuur een grote rol in speelt. Zo werden de Superstar sneakers in 1969 uitgebracht, als basketbal-schoen, maar werd al snel ‘casual’ gedragen door iconen als Run DMC en Beastie Boys. Prada heeft haar eigen sportcollectie gecreëerd, nu gebrand als Prada Linea Rossa, die veel outdoor sportkleding en skikleding in haar collectie heeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De sneakers zijn vanaf 8 september te koop en kosten je €449,95 via de officiële website van Adidas - de kans dat ze in een recordtempo zijn uitverkocht is heel groot. Heb je misgegrepen? No worries, we zochten nog een aantal toffe witte sneakers voor je uit. We hebben daarnaast ook nog een gouden tip voor je: zó krijg je je witte sneakers weer helemaal wit!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion