Deze Adidas x Prada schoenen en tas wil je hebben

Adidas en Prada werkten samen aan enkele items die klassiekers van beide merken combineren

Courtesy of Prada

Wie houdt van de old school/sportieve items van Adidas en een sucker is van de high end items van Prada, gaat deze samenwerking fantastisch vinden: de twee merken hebben namelijk samen sneakers en tas ontwikkeld. Vogue deelde de eerste beelden van de exclusieve collectie.

Prada X Adidas sneakers

De sneakers die de merken samen hebben ontwikkeld, zijn limited edition Superstars. De gympen zijn hagelwit, op de zwarte Prada- en Adidas logo’s na. Er komen 700 paren van op de markt, het ‘nummer’ van elk paar staat in de schoen gegraveerd, net als de letters ‘made in Italy’, die onder het Prada-logo gedrukt staan. De witte sneakers zijn tijdloos en kun je combineren met ontelbare looks.

Courtesy of Prada

Prada X Adidas bowling bag tote

De wit leren Prada X Adidas-tas is een grote versie van Prada’s bowling bag tote. Deze heeft het silhouet van de iconische tas, maar de functionaliteit van een Adidas sporttas.

De items zouden perfect passen in de collectie van iemand met een sportieve, urban stijl, en zijn een must als je van luxury sportitems houdt. Je kunt zowel de sneakers als de tas in geselecteerde winkels van Prada en Adidas kopen. De items liggen vanaf 4 december in de winkels - precies op tijd voor de feestdagen als je héél erg van iemand houdt, want ze zullen vast niet goedkoop zijn. Informatie over de prijzen is nog niet bekend.

Courtesy of Prada

Liefde voor sport: Prada en Adidas

Beide merken hebben een geschiedenis waar de liefde voor sport en popcultuur een grote rol in speelt. Zo werden de Superstar sneakers in 1969 uitgebracht, als basketbal-schoen, maar werd al snel ‘casual’ gedragen door iconen als Run DMC en Beastie Boys. Prada heeft haar eigen sportcollectie gecreëerd, nu gebrand als Prada Linea Rossa, die veel outdoor sportkleding en skikleding in haar collectie heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion