Rihanna's vintage Louis Vuitton-tas is het ultieme accessoire tijdens een voetbalwedstrijd

De zangeres maakte een statement met haar opvallende accessoire-keuze

rihanna-voetbaltas-louis-vuitton
Giorgio Perottino - Juventus FCGetty Images

Rihanna kennen we natuurlijk van haar indrukwekkende muziekcarrière, maar intussen is de zangeres ook uitgegroeid tot een waar stijlicoon en mode-entrepeneur. Met haar eigen label Fenty heeft Rihanna zich weten te vestigen in de modewereld, en ook haar looks zijn keer op keer verrassend. Zo werd Rihanna afgelopen dinsdag gespot tijdens een voetbalwedstrijd in Italië, waar ze verscheen in een look die geheel in stijl is met de gelegenheid, maar werd afgemaakt met een stijlvolle twist zoals alleen RiRi dat kan.

Rihanna's vintage Louis Vuitton tas

Rihanna woonde samen met haar broer Rorrey een voetbalwedstrijd van de UEFA Champions League bij, waar de Italiaanse club Juventus in hun thuisstad Turijn speelde tegen Atlético Madrid. Voorafgaand aan de wedstrijd ontving Rihanna van de club een custom T-shirt met RiRi erop, waarna ze de wedstrijd vanuit een VIP-box kon aanschouwen. Natuurlijk maakt Rihanna ook een bewuste stijlkeuze als ze een ontspannen avondje uit heeft tijdens een voetbalwedstrijd, en verscheen dan ook in een look die ze tot in de puntjes uitwerkte.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo werd de zangeres gespot in een bruine hoodie met een chocoladebruine leren Fenty-jas die ze matchte met een wel héél bijzondere Louis Vuitton-tas. Rihanna droeg een ontwerp afgewerkt met het kenmerkende monogram-logo van het Franse modehuis, in de vorm van een tas als voetbalzak. Het ontwerp is een bijzonder collectors-item die door het modehuis in zeer beperkte oplage werd ontworpen in 1998, toen het WK plaatsvond in Frankrijk. Hierna nodigde FIFA het merk uit om officiële collecties te maken voor de aankomende wereldtoernooien.

Bag, Tan, Brown, Fashion accessory, Handbag, Copper, Leather, Beige, Metal,
Christies

Rihanna's look is er in ieder geval weer een om toe te voegen aan het rijtje van meest opvallende stijlmomenten, vooral mogelijk gemaakt door haar iconische en waardevolle accessoire dat naar verluidt een waarde heeft van ongeveer drieduizend euro. De ster maakte haar look af met een rechthoekige, roze zonnebril die - natuurlijk - ook van haar eigen modelabel Fenty is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion