De leukste truien voor kerst rechtstreeks van de catwalk

Haal inspiratie uit modehuizen van Chanel tot Isabel Marant

kersttruien-catwalk-herfst-winter-2019-shows
Victor VIRGILEGetty Images

Kerst staat weer bijna voor de deur. Dat betekent dat kerstbomen worden versierd, party outfits bij elkaar worden gezocht en de leukste cadeautjes worden verzameld. Naast dat je voor kerst en nieuwjaar een secuur uitgezochte feestlook draagt, zijn er ook die heerlijke knusse momenten (die we ons inbeelden bij de open haard) tijdens een kerstontbijt, lunch of brunch met familie. Voor deze gelegenheden is de kersttrui het ultieme cozy item waarin je de hele dag in comfort doorbrengt.

Hoewel het item bekend staat om zijn kneuterige reputatie - denk aan gebreide truien met rendieren, sneeuwvlokken en kerstmannen erop - bewijzen modehuizen dat ook truien met een moderne twist perfect kunnen zijn voor de kerstdagen. Bekijk hier de mooiste moderne kersttruien afkomstig uit de nieuwste Herfst/Winter 2019 collecties van modehuizen als Chanel en Isabel Marant voor een stijlvolle (én knusse) kerst.

1. Dior

image
Imaxtree

2. Gucci

image
Imaxtree

3. Isabel Marant

image
Imaxtree

4. Chanel

Chanel - Runway - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020
Victor VIRGILEGetty Images

5. Etro

image
Imaxtree

6. Badgley Mischka

image
Imaxtree

7. MGSM

image
MGSM

Voor je gaat shoppen: shop jij wel veilig online?

mastercard
Mastercard

Shop online en betaal met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering. Wil je meer te weten komen over de voordelen van een creditcard van Mastercard?

Lees verder


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion