Beyoncé lanceert een kerstcollectie - precies op tijd voor de feestdagen

Zo vier je kerst in de stijl van Queen B

beyonce-kerstcollectie
Larry Busacca/PW18Getty Images

Voordat je gaat winkelen voor de feestdagen, wil je eerst deze nieuwe kerst merchandise zien van je favoriete artiest. Beyoncé lanceert net op tijd voor kerst een feestelijke collectie die gegarandeerd gaat zorgen voor een Beyoncé approved kerst.

Kerst à la Beyoncé

De zangeres lanceert speciaal voor kerst een gloednieuwe collectie die je volledig in de Beyoncé-kerstsferen brengt. De nieuwe items zijn geïnspireerd "op de kunst van het kiezen van feestelijke looks voor de feestdagen en het samenzijn met familie", zo stelt het persbericht. Perfect om te geven aan je vrienden of familie, of om zelf te dragen tijdens de knusse feestdagen.

De collectie bestaat uit een aantal T-shirts en sweatshirts met foto's van de ster met geniale teksten als Holidayoncé en Your favourite wrapper en een deken met de iconische quote Gon' Be Litty. Er zijn ook een heleboel items die perfect zijn om onder de kerstboom te leggen voor vrienden en familie, zoals een slaapmasker, een sjaal en speciale en kerstornamenten. En terwijl je toch bezig bent, kun je gelijk al je Beyoncé-kerstartikelen inpakken in feestelijke Beyoncé-inpakpapier waar de zangeres verkleed is als kerstman. Wat wil je nog meer? De gehele collectie is vanaf nu te koop via de webshop van Beyoncé. Bekijk hier alvast de hele collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst