Wil je hebben: Daily Paper x Van Gogh Museum

Klassieke kunst meets streetwear

Daily-Paper-vincent-van-gogh-museum-collectie
Daily Paper

Het Amsterdamse streetwearlabel Daily Paper staat bekend om hun populaire items die vaak gefundeerd zijn op een statement of boodschap. Het merk heeft een gloednieuwe samenwerking met één van de bekendste musea van Amsterdam (en de wereld!) gelanceerd, dat de meesterwerken van één van de grootste kunstenaars van Nederland huisvest; het Van Gogh Museum. De merken hebben de handen ineen geslagen voor een exclusieve kledingcollectie genaamd Daily Paper x Van Gogh Museum.

Daily Paper x Van Gogh Museum

De gloednieuwe collectie maakte haar debuut tijdens de kunstbeurs Miami Art Basel, eind vorig jaar. De nieuwe items werden tijdens een bijzondere pop-upwinkel getoond, waarbij de streetwear vibe van Daily Paper wordt gecombineerd met de klassieke en tijdloze schilderijen van Vincent van Gogh.

Fashion, Outerwear, Art, Gesture, Jacket, Fashion design, Illustration, Sleeve, Style,
DAILY PAPER X VAN GOGH MUSEUM
Daily Paper

Van Gogh Connects

De samenwerking is gestart ter ondersteuning van een nieuw project van het museum, genaamd Van Gogh Connects. Dit onderzoeksprogramma is gericht op het vergroten van inclusiviteit in de kunstwereld en om zoveel mogelijk jongeren van verschillende achtergronden te inspireren met de eeuwenoude kunst van de iconische Nederlandse schilder.

Denim, Jeans, Clothing, Blue, Standing, Pocket, Waist, Sleeve, Fashion, Textile,
DAILY PAPER X VAN GOGH MUSEUM
Daily Paper

Klassieke kunst en streetwear

"De samenwerking is niet alleen een gebaar van creatieve expressie, maar fungeert ook als een brug tussen twee verschillende gemeenschappen - klassieke kunst en jeugdcultuur - om een sterkere en toegankelijkere relatie tussen de twee te smeden," zo stelt het merk in een persbericht. De Daily Paper x Van Gogh Museum-collectie is nu verkrijgbaar. Snelheid is wel geboden, want op is op!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur