Lizzy Perridons "Litchy" verhuurt designerjurkjes in Amsterdam

“Waarom zou je iets kopen wat je maar eenmaal draagt?”

Litchy kledingverhuur
Litchy

Ben je (nu al) op zoek naar een mooie outfit voor de feestdagen, een jurk voor het aankomende wedding season of wil je gewoon een keer flink uitpakken tijdens een avondje uit? We vinden het altijd zo zonde om een mooie jurk te kopen en die vervolgens maar één keer te dragen. Zonde van het geld, én niet goed voor het milieu. Daar heeft influencer Lizzy Perridon iets op gevonden: met haar nieuwe concept Litchy wil ze de wereld van designerjurkjes op een betaalbare manier dichterbij brengen.

Designerjurkjes voor een prikkie

Het viel haar op dat show-stopping designerjurkjes vaak maar één keer gedragen worden, en dan verdwijnen in de kast. Het is schijnbaar not done om tweemaal met hetzelfde jurkje op een feest te vertonen. Bij Litchy verhuurt ze hoogwaardige designerjurkjes voor een fractie van de nieuwwaarde. “De focus van Litchy ligt echt op het hogere segment kleding”, aldus Lizzy. “Geen basics, alleen designerjurkjes van merken als Rotate, For Love and Lemons en Ganni tot merken als Balmain, Gucci en Giuseppe di Morabito. Items waarmee je op een feestje of in het uitgaansleven de show steelt, maar die door de hoge aanschafprijs buiten het bereik van veel mensen liggen."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De prijzen zijn een stuk betaalbaarder dan wanneer je een jurk aan zou schaffen. Lizzy: "Dit concept maakt deze stukken ook voor hen beschikbaar en – met huurprijzen vanaf 55 euro – voor iedereen die voor de prijs van één jurk nu zes of zeven maal in een andere outfit wil verschijnen.”

De kledingverhuurwinkel is geopend aan Kerkstraat 131 in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion