Kylie Jenner is gespot in een betaalbaar Asos-pak

Get the look

kylie-jenner-asos-christian-cowan-betaalbare-look
Rich FuryGetty Images

We weten inmiddels dat de garderobe van Kylie Jenner gevuld is met de mooiste designer-pareltjes; van haar oversized Balenciaga puffercoat tot haar Chanel ski-pak. Nu toont Kylie wederom een opvallende look, die echter niet afkomstig is van een van een modehuis. In een futuristisch broekpak van Asos bewijst de reality-tv ster dat je ook met een lager budget kunt kiezen voor een opvallende en stijlvolle look.

Kylie Jenner in Christian Cowan x Asos

Kylie deelde onlangs via Instagram een beeld van haar nieuwste look, die afkomstig is van ontwerper Christian Cowan. De bekende Britse ontwerper sloeg de handen ineen met Asos voor een betaalbare collectie, waar Kylie haar look vandaan haalde. De 22-jarige beauty mogul draagt het zogeheten seamless checkerboard broekpak dat ze combineerde met transparante hakken en een met diamanten bedekte trenchcoat, tevens gemaakt door dezelfde de ontwerper. Het broekpak is voorzien van een van Cowan's kenmerkende prints, de klassiek zwart-wit blokken die doen denken aan het patroon van een dambord. Bovendien is het item verrassend betaalbaar in vergelijking met de peperdure designer-items die de reality-ster normaliter draagt: het pak kost omgerekend zo'n 65 euro.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Betaalbare collectie

Kylie Jenner is een grote fan van de ontwerper, die de ster eerder voor meerdere events stylde met zijn opvallende designs. De 24-jarige Cowan is geliefd bij de grootste sterren. Zo lopen onder meer Beyoncé, Cardi B, Lady Gaga en Lizzo regelmatig in zijn creaties. Hoewel zijn ontwerpen normaalgesproken ver buiten het budget vallen van menigeen, maakte de ontwerper speciaal met Asos een toegankelijke collectie met betaalbare prijzen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cowan onthulde dat hij met deze collectie een groter publiek wil aanspreken: "De meerderheid van onze Instagram-volgers is jong en hebben geen enorme budgetten, maar ze zijn net zo belangrijk voor mij als mijn beroemde klanten. Dus deze collectie is voor hen en ik ben er heel dankbaar voor." Kylie's broekpak is op dit moment uitverkocht op Asos, iets wat we kunnen verwachten wanneer de ster een betaalbare look draagt. Gelukkig zijn er wel nog steeds vele items uit de Christian Cowan x Asos collectie beschikbaar, zoals het grijze bodysuit, een zwart-witte mini-jurk en een neon groene trenchcoat, die absoluut ook Kylie-approved zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion