Beyoncé bewijst dat een dijhoge split-jurk de ultieme party look is

Net op tijd voor de feestdagen

Sean Combs 50th Birthday Bash Presented By Ciroc Vodka
Kevin MazurGetty Images

De feestdagen zijn in aantocht en van wie kun je nu beter stijladvies overnemen voor deze tijd van het jaar dan van Beyoncé? De superster verscheen afgelopen weekend op de vijftigste verjaardag van rapper Diddy in een stijlvolle look, perfect voor de feestdagen. Eén aspect van haar outfit viel extra in het oog; de dijhoge split die tot de heupen van de zangeres rijkt.

Beyoncé's split jurk

Diddy vierde zijn 50ste verjaardag tijdens een met sterren bezaaid evenement, waar naast Beyoncé en haar man Jay-Z celebrities als Kylie Jenner, Kim Kardashian, Pharrell Williams en Leonardo DiCaprio aanwezig waren. Voor de feestelijke avond ging Beyoncé all out met haar look en koos ze voor een custom jurk van het label Kujta & Meri. Zij maakten speciaal voor Beyoncé een zwarte fluwelen strapless jurk, afgewerkt met bladdetails met daar over heen fonkelende strass steentjes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De gehele look is perfect voor de feestdagen, maar we hadden ook niets anders van Queen Bey verwacht. Hoewel de glinsterende details in eerste instantie de aandacht trekken blijkt een ander onderdeel van de look de echte show stopper te zijn. Op de beelden die Beyoncé deelde op haar Instagram is te zien dat de jurk een ultrahoge split bevat, die helemaal tot aan de heupen van de zangeres rijkt.

Split jurk

De gemiddelde vrouw zou wellicht niet voor een dergelijke gewaagde split kiezen, doordat het detail maar al te makkelijk kan zorgen voor een ongewenste wardrobe malfunction en zo ongepland je lingerie zou kunnen onthullen. Maar hé, wie niet waagt, wie niet wint. Bey combineerde de gedurfde jurk met lange zwarte handschoenen, veel diamanten sieraden en een massieve smaragdgroene ring, waardoor haar hele ensemble perfect geschikt is voor deze tijd van het jaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion