Famke Louise komt met eigen modelabel

De zangeres breidt haar imperium verder uit

famke-louise-kledinglijn-fashionlabel-fl-by-famke
Famke Louise

Famke Louise is naast haar muziekcarrière bezig met talloze verschillende projecten. Zo is de zangeres ook model, vlogger en sinds kort actrice nadat ze een rol binnensleepte voor de film Hitte en haar theaterdebuut maakte bij de Christmas Show. Nu kan het Nederlandse talent nóg een project aan haar CV toevoegen. Famke Louise lanceert haar eerste eigen kledingcollectie binnen haar gloednieuwe modelabel FL by Famke.

Famke Louise lanceert modelabel

De zangeres maakt het grote nieuws bekend via Instagram met een enthousiaste boodschap: "The word is out!! Niet het type om stil te staan, want m’n eigen kledinglijn komt er aan". Op 9 januari komt het fashionlabel uit. De lijn wordt dan voor het eerst gepresenteerd tijdens een fashion show in het Machine Gebouw op het Westergasterrein in Amsterdam. De singer-turned-designer heeft al enige ervaring met het ontwerpen van kleding, door haar eerdere samenwerking met Febo.

Haar eerste eigen collectie bevat verschillend items geïnspireerd op de stijl van de zangeres en haar muziek. Zo stelt Famke in een persbericht: "Ik ken mijn volgers en mijn doelgroep heel goed, hierdoor weet ik precies waarmee ik ze kan aanspreken en daar speel ik met mijn fashionlabel op in."

Documentaire

De zangeres komt met nóg een verrassing. Zo zal er op de dag van de lancering van haar collectie tevens een gloednieuwe documentaire verschijnen genaamd Fashion Girl. De film toont de weg die de zangers heeft afgelegd tijdens het opzetten van haar eigen modelabel, en geeft een kijkje achter de schermen van de lancering van FL by Famke. In de korte video kunnen we al een glimp opvangen van de eerste items uit de collectie. Zo zien we een groene hoodie, een lakrode trenchcoat, kleurrijke fake fur jassen en een gouden puffer coat. Bekijk hier alvast de teaser van de documentaire die vanaf 9 januari te zien is op Videoland.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion