Bella Hadid laat zien hoe je een sexy rugdecolleté rockt met de feestdagen

Een sexy en toch stijlvolle look, perfect voor je volgende feestje

bella-hadid-rugdecollete-sexiness-open-rug-zijden-jurk
Jason KoernerGetty Images

Als mensen denken aan een sexy look wordt er vaak gerefereerd aan een nietsverhullende look met vooral een diep decolleté. Bella Hadid bewijst echter dat sexiness zich op vernieuwende manieren manifesteert die niet gelinkt zijn aan het traditionele decolleté. In plaats daarvan kiest het supermodel voor een jurk met een diep rugdecolleté, en bewijst ze dat sexy en stijlvol prima hand in hand kunnen gaan.

Bella's jurk met rugdecolleté

Bella Hadid stelt vrijwel nooit teleur met haar modekeuzes, van opvallende streetstyle looks tot onthullende jurken op de rode loper. Met haar nieuwste look bevestigt Bella haar titel van stijlicoon wederom, door haar gedurfde maar toch smaakvolle outfit keuze. Bella Hadid werd gespot in Miami tijdens het Core x Let Love Rule benefiet gala bij Art Basel Miami. Het 23-jarige supermodel koos tijdens de avond voor een opvallende look in de vorm van een zwarte zijden jurk met een open rug en een opvallende dij-hoge split.

Fashion model, Fashion show, Runway, Fashion, Clothing, Shoulder, Public event, Fashion design, Dress, Neck,
Bevza Lente/Zomer 2020 collectie
Imaxtree

Bella's ontwerp is afkomstig uit de Lente/Zomer 2020 collectie van het Oekraïense modelabel Bevza en is in feite een modieuze versie van een jaren '90 haltejurk die traditioneel is aan de voorkant is maar sexy aan de achterkant. Het supermodel straalde zoals gewoonlijk ook in deze gewaagde zijden jurk zelfvertrouwen uit, en toont aan dat een rugdecolleté een vernieuwende soort sexiness te weeg brengt in een look. Waar een decolleté aan de voorkant snel als tacky wordt gezien, blijft in deze variant de stijl behouden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stylingdetail

Om haar look af te maken voegde het model wat extra centimeters toe aan haar lengte met een paar zwarte strappy sandals met hartdetails. Ook kiest Bella voor een opvallende sieraden keuze. In plaats van het dragen van een ketting aan de voorkant van de jurk, draagt Bella een ketting langs achter over haar rug, waardoor het decolleté nog meer opvalt. Bella's jurk die de naam 'Evelina' draagt, is online verkrijgbaar voor pre-order voor 660 euro. Wij selecteerden een aantal betaalbare alternatieven waar ook het rugdecolleté volledig de show steelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion