Dít is de oplossing voor zere voeten na een lange avond op killer heels: glittersokken met een zooltje

After party, here we come!

image
Tristan Melano

De feestdagen zijn in volle gang jij moet vandaag dat glitterpak (of glitterjurkje) mét die geweldige, maar - bovenal - niet lekker zittende torenhoge glitterhakken aan. Gevalletje, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Eindstand: het kerstdiner kom je door, met hooguit twee tot drie stoelendans-sessies. Máár op die 'dinner shoes' staan (poserend voor de kerstboom, wachtend totdat iedereen goed op de foto staat; tiktaktiktak), terwijl je kleine teen langzaam afsterft, dat wordt afzien. En dus: op de rug van je vriend of roomie (of op blote voeten) naar huis. Jep, die after party bij de buren kan je vergeten...

Hakken uit, Aftersocks aan

Niet als het aan Aftersocks ligt! Zoals de naam doet vermoeden is dit een 'afterparty sokje': voorzien van een dun, maar comfy en stevig zooltje, die het voor ons mogelijk maakt om na een avond feesten op killer heels veilig en zónder zere voeten naar huis of naar de taxi te lopen. Of voor de die hards, het is per slot van rekening the happiest time of the year (make it count): nog effe te afteren. Uitgefeest? Thuis kun je de sokken in de wasmachine doen. Een keer wassen op 40 graden, en ze zijn weer klaar voor je volgende stapavontuur.

Net zoals je lippenstift, past Aftersocks met gemak in ieder handtasje. Zo is de oplossing voor zere voeten altijd bij de hand. Bonus? Naast de zwarte variant kun de life safers ook met een glittertje kopen. Sucker for silver or a golden girl, die keus is aan jou.

View this post on Instagram

Afterparty game strong #aftersocks

A post shared by Aftersocks (@ineedaftersocks) on

Het nieuwe accessoire

Het idee voor de sokken ontstond na een avondje uit in Miami, toen mede-oprichter Monika Trojanowska samen met haar vriend, Joël Bijlmer, op de weg naar huis last kreeg van haar voeten. "Een Uber of taxi was vanwege de drukte geen optie, dus moest ze verder op blote voeten", aldus Joël.

Ideaal was het natuurlijk niet, maar hierdoor werd het stel getriggerd om iets te bedenken waarmee vrouwen comfortabel én veilig hun weg kunnen vervolgen. Et voilá: Aftersocks was geboren. Het nieuwe accessoire voor een avondje uit scoor je hier bij een abonnement op Glamour. Twee woorden: leuk kerstcadeautje!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion