Rihanna lanceert nieuwe Savage x Fenty collectie speciaal voor Valentijnsdag

Perfect voor een romantische Valentijnsavond

Rihanna-Savage-x-Fenty-Valentijnscollectie-adam-selman
Savage x Fenty

Singer-turned-designer Rihanna heeft met haar eigen modehuis Fenty en lingerielijn Savage x Fenty meermaals de krantenkoppen weten te behalen door haar focus op inclusiviteit, opvallende ontwerpen en diversiteit. Nu lanceert Rihanna een gloednieuwe Valentijnscollectie binnen Savage x Fenty, die ze ontwierp in samenwerking met de Amerikaanse ontwerper Adam Selman.

Pink, Magenta, Leg, Agent provocateur, Thigh,
DENNIS LEUPOLD

Savage x Fenty Valentijnscollectie

De nieuwe capsule collectie bestaat uit twee verschillende lijnen, genaamd Locket Down en Down the Aisle. De lijnen zijn geïnspireerd op zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn hun eigen definitie van sexiness te omarmen.

De Down the Aisle items zijn bedoeld om te mixen en matchen en zijn gemaakt van delicate kant en satijn. De Locket Down lijn bestaat uit opvallende ontwerpen in metallic kleuren genaamd Goji Berry Red en Black Caviar. De gehele collectie bevat verschillende beha's, bralettes, jarretels, hipsters en strings.

Performance, Magenta, Abdomen, Black hair, Performing arts, Thigh, Stage,
DENNIS LEUPOLD

Adam Selman x Rihanna

Rihanna besloot deze Valentijnscollectie samen te ontwerpen met Adam Salman. De Amerikaan runt al enkele jaren zijn eigen gelijknamige modelabel, nadat hij een van de finalisten was van de prestigieuze CFDA Fashion Awards in 2016. De keuze voor Selman als gastontwerper komt niet geheel onverwacht. Hij maakte eerder in 2014 Rihanna's fonkelende en semi-transparante jurk voor de CFDA Awards. "Ik zou me niemand anders kunnen voorstellen dan Adam voor de allereerste samenwerking van Savage x Fenty," stelt Rihanna. "Adam is alles waar het merk voor staat - leuk, speels, sexy."

Pink, Magenta,
DENNIS LEUPOLD

Ook Selman laat weten enthousiast te zijn over de samenwerking: "Lingerie is iets dat ik altijd al heb willen ontwerpen. Zoveel van mijn collecties zijn beïnvloed en geïnspireerd door lingerie-details en stoffen, dus ik greep gelijk de kans toen Rihanna mij benaderde om samen te werken voor een Savage x Fenty collectie." De collectie bestaat uit negentien ontwerpen en is nu verkrijgbaar op de webshop van Savage x Fenty met prijzen variërend tussen de 14 en 75 euro.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Savage x Fenty

In 2017 werd Rihanna's label Savage x Fenty opgericht. In 2019 werd de succesvolle New York Fashion Week-show van het label gestreamd op Amazon Prime, waarin modellen als Gigi Hadid, Bella Hadid en Ashley Graham de catwalk bestormden in de nieuwste ontwerpen. Het succes van de diverse en inclusieve Savage x Fenty-lijn wordt gezien als een van de redenen waarom Victoria's Secret haar lang bekritiseerde jaarlijkse show annuleerde, en enorm daalde in populariteit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion