Gucci viert het Chinese nieuwjaar met een exclusieve Mickey Mouse collectie

Mickey Mouse met een Gucci twist

Gucci-Mickey-Mouse-collectie-chinees-nieuwjaar
Harmony Korine - Gucci

Hoewel het nieuwe jaar alweer enkele dagen geleden van start is gegaan, moet het Chinese Oud & Nieuw nog plaatsvinden. Op 25 januari wordt daar het nieuwe jaar ingeluid en Italiaans modehuis Gucci komt met de perfecte collectie om dat te vieren. Het label brengt een exclusieve capsule collectie uit ter ere van het Chinese 'Jaar van de Rat' in 2020, met niemand minder dan Disney's meest bekende personage, Mickey Mouse.

Gucci x Mickey Mouse

Gucci lanceerde vorig jaar een biggetjescollectie ter ere van het 'Jaar van het Varken' en komt nu met een nieuwe toepasselijke collectie voor het nieuwe jaar dat in het teken staat van de rat, of wel de muis. De capsule collectie is een perfecte crossover tussen je favoriete Disney-figuur en Gucci's kenmerkende stijl. De kleurrijke en speelse collectie bestaat uit items voor zowel mannen als vrouwen in de vorm van schoenen, kleding, tassen en accessoires, waarin de kenmerkende motieven van het Italiaanse modehuis worden gecombineerd met afbeeldingen van Mickey Mouse.

Fun, Event, Vacation, Recreation, Happy, World, Costume, Amusement park, Style,
Harmony Korine - Gucci

Speciaal voor deze collectie werd een gloednieuw materiaal ontwikkeld, namelijk het Mini GG Supreme canvas met Mickey Mouse-print, dat terugkomt in verschillende lederwaren en kledingitems. Veel van de ontwerpen hebben een vintage-achtige vibe door het oude Gucci-monogram dat terugkomt in oudere ontwerpen van het modehuis, net zoals zijden ontwerpen en kleurrijke breisels.

Fun, Event, Leisure, Smile, Costume, Tourism,
Harmony Korine - Gucci
Tradition, Temple, Event, Pattern, Tourism, Uniform, Shrine,
Harmony Korine - Gucci

Disneyland

Voor de campagne sloeg het modehuis de handen ineen met fotograaf Harmony Korine, die de beelden van de nieuwe collectie schoot midden in het Disneyland Resort in California. Actrice Ni Ni, acteur Earl Cave en ontwerper, stylist en dichter Zoë Bleu tonen de nieuwe items bij bekende attracties van het pretpark, waaronder het kasteel van Doornroosje en de gigantische draaiende theekopjes van Alice in Wonderland.

Fashion, Fun, Headgear, Dress, Textile, Event, Photography, Street fashion, Fashion accessory, Hat,
Harmony Korine - Gucci
Water transportation, Orange, Vehicle, Boat, Leisure, Fun, Recreation, Vacation, Boating, Boats and boating--Equipment and supplies,
Harmony Korine - Gucci

In een persbericht stelt Gucci dat de kleurrijke beelden van de campagne zijn geïnspireerd op oude ansichtkaarten. "De eclectische, surrealistische geest van Gucci van vandaag past perfect in de fantasiewereld van Disneyland," stelt het modehuis. De campagne werd tevens vastgelegd op film, waar we de modellen de tijd van hun leven zien hebben in het pretpark, terwijl ze - natuurlijk - van top tot teen zijn gehuld in de nieuwe Gucci x Mickey Mouse collectie.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De gehele Gucci x Mickey Mousse collectie is vanaf vandaag te koop in geselecteerde Gucci winkels, waaronder de Gucci winkel in de Bijenkorf en aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Neem hier alvast een kijkje in de collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion