Beyoncé deelt eerste beelden van nieuwe Adidas x Ivy Park collectie

Zet 18 januari maar in je agenda

beyonce-onthult-ivy-park-adidas-collectie-teaser-beelden-18-januari
Ivy Park x Adidas

Vorig jaar maakte Beyoncé bekend een samenwerking aan te gaan met sportgigant Adidas. Binnen haar eigen merk Ivy Park lanceert de zangeres een unisex en genderneutrale collectie met het merk, in de stijl van Queen B met de sportieve vibe van Adidas. Nu onthult de zangeres een video waarin we voor het eerst een glimp kunnen opvangen van de nieuwe Ivy Park x Adidas collectie, die op 18 januari gelanceerd wordt.

Ivy Park x Adidas

Via haar Instagram-account onthult de zangeres twee nieuwe beelden en een gloednieuwe video waarin de zangeres van top tot teen is gehuld in de nieuwe items uit de collectie. Het eerste beeld toont Beyoncé al zittend op een fiets, gehuld in een rode bodysuit met pofmouwen gematcht met rood-oranje sock boots, terwijl haar haar met rood-witte kralen is ingevlochten. In het tweede beeld zien we de zangeres gehuld in een luchtige rode plissé-jurk, afgewerkt met de kenmerkende strepen van Adidas. In dit beeld worden tevens de eerste sneaker ontwerpen uit de samenwerking getoond, die een Ivy Park-variatie zijn op het klassieke Samba-ontwerp van Adidas.

De video wordt getoond in slow motion, wat ons extra veel tijd geeft de collectie goed te bekijken. De teaser begint met een reeks krachtige zinnen uitgesproken door de zangeres, zoals "Ik vind liefde in alles wat ik doe" en "Deze barrières zullen me niet stoppen". Hier zien we Beyoncé samen met modellen Ebonee Davis, Adonis Bosso en K-pop star CL gehuld in gloednieuwe items uit de collectie, in de vorm van sportleggings, jongingpakken, sneakers en hoodies, allemaal in wit, bordeauxrode en oranje tinten. De video eindigt met een beeld van Queen B waarin ze haar gouden Ivy Park grillz toont en rechtstreeks in camera kijkt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Unisex collectie

In een eerder interview met de Amerikaanse Elle, vertelde Beyoncé over haar nieuwe samenwerking met het sportmerk en waarom ze koos voor een unisex collectie: "Ik concentreerde me op het ontwerpen van een unisex-collectie in de vorm van schoenen en kleding, omdat ik zoveel mannen zag in Ivy Park. De manier waarop zij het merk hebben omarmd is een onverwachts geschenk. Ik waardeer de schoonheid van genderneutrale kleding en het overtreden van de zogenaamde moderegels."

Zet 18 januari maar in je agenda, want vanaf dan kun je de gehele collectie shoppen via de webshop van Adidas.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion