Paris Jackson maakt catwalkdebuut tijdens de modeshow van Jean Paul Gaultier

Ze liep naast Gigi Hadid, Karlie Kloss en Irina Shayk

Paris Jackson
John ShearerGetty Images

Paris Jackson - de enige dochter van Michael Jackson - liep woensdagavond haar eerste modeshow. En dat deed ze voor niemand minder dan Jean Paul Gaultier tijdens Paris Fashion Week.

Paris Jackson modeshow Jean Paul Gaultier

De 21-jarige Paris probeert al een tijdje naam te maken als model en zangeres. Haar eerste catwalk-klus is meteen een grote: ze mocht de allerlaatste show van een bekende mode-ontwerper lopen. Jean Paul Gaultier liet vorige week weten dat hij ermee stopt. De Lente/Zomer 2020 show was zijn laatste modeshow ooit. Hij vroeg een paar bekende namen voor de feestelijke gelegenheid.

Jean Paul Gaultier

Naast Paris waren ook Gigi Hadid, Karlie Kloss, Irina Shayk, Amanda Lear en Coca Rocha gisteravond op de catwalk te vinden. Met zijn allerlaatste show viert Gaultier de vijftig jaar die hij in de mode-industrie heeft gewerkt.

Paris Jackson

Een jaar geleden ging het minder goed met Paris. Ze liet zich toen ze 20 jaar was vrijwillig opnemen in een kliniek. In een interview met Rolling Stone vertelde Paris Jackson open over haar angsten en depressiviteit. Toen haar vader doodging, moest Paris bij haar oma wonen. In plaats van privé-onderwijs moest ze naar een openbare school. "Ik had helemaal niet de sociale vaardigheden om hier mee om te gaan," vertelt het model.

Inmiddels lijkt het weer een stuk beter met de 21-jarige te gaan. Ze schittert op de catwalk in een broek met slangenprint, een lang vestje en een boel accessoires met hippie vibes. Bekijk haar catwalk look hieronder:

Paris Jackson tijden Jean Paul Gaultier show
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images
Paris Jackson tijdens de Jean-Paul Gaultier modeshow
Dominique CharriauGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion