Model Kaia Gerber lanceert 90's geïnspireerde schoencollectie met Jimmy Choo

Hallo Sex and the City vibes

kaia-gerber-collectie-jimmy-choo
Courtesy Jimmy Choo

Model Kaia Gerber is niet meer weg te denken uit de modellenwereld. De achttienjarige dochter van nineties supermodel Cindy Crawford loopt shows en schiet campagnes voor de grootste modehuizen als Chanel, Prada en Versace. Nu slaat het model de handen ineen met schoenlabel Jimmy Choo voor een exclusieve capsule collectie, ontworpen door het model zelf, dat resulteert in begerenswaardige schoenen met een heuse nineties vibe.

Kaia Gerber x Jimmy Choo

De nieuwe collectie schoenen werd dus ontworpen door Kaia, in samenwerking met Jimmy Choo's creative director Sandra Choi. Er zijn vier verschillende ontwerpen gemaakt, bestaande uit twee soorten laarsjes en twee paar hakken. Zo is er een combat boot in de vorm van het bekende Cruz ontwerp van het schoenlabel met een faux slangenleren print en een tweede laars in de vorm van het bekende Jesse ontwerp, met een cowboy-achtige stijl gemaakt van beige suède.

Footwear, Shoe, High heels, Sandal, Fashion accessory, Leather,
De hakken uit de collectie
Courtesy Jimmy Choo

De twee andere paar schoenen bestaan uit een slingback hak en een muiltje, beiden afgewerkt met glanzende dierenprints en een subtiele hak. "Ik wilde een moeiteloze on/off duty-garderobe creëren die kan worden gecombineerd met elke look in een kleurenpalet geïnspireerd op mijn Californische afkomst, en zich tegelijkertijd aan elke stad kan aanpassen," zei Gerber over haar collectie in een persbericht. "Ik greep meteen de kans om met Sandra Choi te werken aan mijn droomcapsule van schoenen, het was een eer om op creatief vlak met haar te kunnen brainstormen en ik ben zo blij met het resultaat," aldus het model.

Job, White-collar worker, Conversation, Learning, Employment, Interior design, Fashion design, Business, Businessperson, Student,
Kaia Gerber en Jimmy Choo’s Sandra Choi
Courtesy Jimmy Choo

Liefdadigheidsdoel

Vijftien procent van alle verkopen wordt gedoneerd aan het St. Jude Children's Research Hospital, een goeddoel waar Gerber bij betrokken is sinds ze vijf jaar oud was. Zo legt het model uit tegenover Vogue.com: "Het feit dat ze bereid waren om te helpen met het goede doel waar ik altijd heel dicht bij betrokken ben geweest is wat me het meest enthousiast maakte om deel uit te maken van deze samenwerking. Als ik in St. Jude's zou liggen, zou ik hopen dat er iemand voor me pleit die zich in de positie bevindt waarin ik nu zit." De collectie Jimmy Choo And Kaia is vanaf 2 februari zowel in de webshop als winkels van Jimmy Choo verkrijgbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion