Bella Hadid draagt hoed van ASOS tijdens New York Fashion Week

Na de show van Michael Kors, liep Bella met deze hoed naar buiten

Bella Hadid draagt hoed van ASOS tijdens New York Fashion Week
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Bella Hadid blijft ons inspireren op het gebied van fashion. Het 23-jarige model werd tijdens New York Fashion Week met een budgetproof hoed van ASOS gespot. Het is niet de eerste keer dat Bella Hadid een betaalbaar item van ASOS draagt.

Bella Hadid New York Fashion Week

Bella heeft het deze week maar wat druk gehad bij de New York Fashion Week 2020. Ze liep dit jaar weer shows voor onder anderen Tom Ford, Oscar De La Renta, Brandon Maxwell, Rodarte, Michael Kors en Marc Jacobs (waar Miley Cyrus plotseling op de catwalk verscheen).

Bella Hadid met ASOS hoed

Nadat Bella afgelopen woensdag op de catwalk van de grote show van Michael Kors liep, werd ze in New York City op straat gespot met een fluffy bucket hat met panterprint van ASOS. Goed nieuws voor iedereen die stijlinspiratie ontleent aan het topmodel: de hoed is momenteel in de sale, dubbel feest! Je kunt het modestuk nu shoppen voor €19,49 in plaats van €22,99. Wij worden er altijd vrolijk van wanneer celebrities met budgetproof items rondlopen, how about you?

Bella Hadid streetstyle

Het half-Nederlandse supermodel verscheen één maand geleden in Parijs met wel een van de meest opvallende trends uit de jaren '90, waarin we Bella Hadid wel vaker spotten: de slangenprint broek. De broeken met slangenprint zijn weer terug van weggeweest en worden steeds vaker gespot op de catwalk en in combinatie met streetstyle looks. De print zien we niet alleen vaker terug op broeken, maar ook op andere items zoals schoenen, tops, jassen, accessoires en ga zo maar door. Bella bewijst keer op keer een fashion icon te zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion