Lewis Hamilton viert lancering TommyXLewis in de Bijenkorf in Amsterdam

Je kunt zelfs een meet & greet winnen!

Fashion, Event, Performance, Fashion design, Fun, Stage, Performing arts, Dance, Performance art, Runway,
Victor VIRGILEGetty Images

De Britse autocoureur Lewis Hamilton, zesvoudig wereldkampioen in de FIA Formule 1 en internationaal merkambassadeur, heeft voor de vierde keer een collectie ontworpen in samenwerking met de Amerikaanse designer Tommy Hilfiger. Op 29 februari 2020 om 10:00 zal hij zijn favoriete items uit de nieuwe TommyXLewis collectie presenteren in De Bijenkorf in Amsterdam.

TommyXLewis event Amsterdam

Altijd al een die-hard fan geweest van Lewis Hamilton? Je kunt nu je kans grijpen om hem te ontmoeten tijdens het TommyXLewis event in Amsterdam. Het event gaat gepresenteerd worden door Humberto Tan, bekend van onder andere RTL Late Night, die Lewis Hamilton op het podium zal gaan interviewen voor een publiek van fans, Privilege Members van De Bijenkorf, journalisten en influencers.

Loyaliteit staat centraal en vormt de grote inspiratiebron van de vierde TommyXLewis-collectie van voorjaar 2020. Er worden met de collectie positieve stappen gezet op het gebied van het gebruik van duurzame materialen. Het motto is ‘Style For All’. De naam verklapt het al, iedereen kan de collectie op eigen en veel verschillende manieren stijlen.

Zien: bekijk hier de highlights uit de Tommy Hilfiger S/S'20-collectie

Winactie

Ben jij een Privilege Member van de Bijenkorf? Dan kun je mee doen aan een wedstrijd waarmee je een meet & greet kunnen winnen met the one and only Lewis Hamilton. Geen Privilige Member? Geen paniek! Ook organiseren verschillende influencers, Bilal Wahib, Selma Omari, Defano Holwijn, Nesim Naji, Victoria Waldau, Shayna Senior en Widya Soraya, winacties via hun social mediakanalen, waarmee je een unieke shopbeleving bij De Bijenkorf winnen. Je wordt door de influencers geholpen om je eigen outfit uit de TommyXLewis-collectie samen te stellen en kan deze direct dragen tijdens de meet & greet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion