Dr. Martens heeft een nieuwe schoenencollectie met déze ontwerper

Dit is het nieuwste ontwerp uit de verjaardagscollectie van Dr. Martens

Dr. Martens heeft een nieuwe schoenencollectie met déze ontwerper
Edward BerthelotGetty Images

Voor de 60e verjaardag van Dr. Martens werkt het bekende merk samen met twaalf innovatieve merken, brands en ontwerpers om twaalf verschillende edities van de Original 1460-laars te creëren. Gedurende 2020 zal er elke maand een nieuwe variant uitkomen die in samenwerking ontworpen is. Vorige maand was de aftrap met het Japanse streetwear merk A Bathing Ape en nu is het de kans aan de iconische Belgische ontwerper Raf Simons.

Dr. Martens X Raf Simons

De bekende ontwerper en Dr. Martens gaan way back. Ze worden beiden sterk beïnvloed door muziek, kunst en jeugd subculturen en daarom was het vanzelfsprekend dat ze samen een derde samenwerking zouden doen. Raf Simons heeft het 1460 model een punk-inspired look gegeven. De schoen is gemaakt met een zachtleren bovenlaag, versierd met zilveren nikkelringen, die je ook terugziet in recente collecties van Raf Simons zelf. Ook zijn beiden merknamen gegraveerd aan de zijkant van de schoen.

Raf Simons zegt zelf over zijn ontwerp het volgende: “Deze interpretatie van de 1460 laars stimuleert je om het je eigen te maken. Je kunt het personaliseren door bedels toe te voegen, of ze houden zoals ze zijn”. De tweede editie van dit jaar gaat live op zaterdag 22 februari 2020 om 09:00 uur.

Footwear, Shoe, Product, Boot, Brand, Leather, Fashion accessory, Snow boot, Motorcycle boot,
Dr. Martens

Zo style je Dr. Martens

Het voordeel van Dr. Martens is dat ze heel makkelijk te stylen zijn en je ze het hele jaar door kan dragen. Je kan met deze boot nooit de fout in gaan. Allerlei verschillende combinaties zijn mogelijk. Je kunt ze stijlen in combinatie met een jurk, suit, leren broek, noem maar op. Alle combinaties zijn mogelijk en de opties zijn oneindig lang. Inspiratieloos? Dan kun je altijd eens op Instagram of Pinterest checken hoe anderen de schoen stylen!

Afgelopen jaar bleek dat de Dr. Martens een steeds populairdere stijltrend wordt onder de celebs. Onder andere Miley Cyrus, Emma en Bella Hadid werden gespot met de comfy chuncky Dr. Martens boots. Zo droeg Bella vorige week nog haar Dr. Martens in combinatie met haar ASOS-hoed. Maar zus Gigi Hadid viel toch echt het meeste op. Zij droeg de schoenen tijdens een dagje uit of een vliegtuigtrip, maar ook tijdens events draagt het half-Nederlandse model de comfortabele schoenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion