Let's shop smarter! Een pleidooi voor bewuste buys tijdens National Glamour Day

M.A.W. think before you shop!

Pink, Fashion, Performance, Event, Fun, Fashion design, Fashion model, Performing arts, Dancer, Talent show,
Glamour

Yesss! De nieuwe datum voor National Glamour Day is geprikt en we kunnen je verklappen: het wordt een geweldig online shopfestijn! Op zaterdag 11 april (slechts een weekje later dan gepland) ontvang je 20% online korting bij héél veel topmerken. Nog geen idee waar je je online slag gaat slaan, tijdens de leukste online shopdag van ons land? Bekijk dan hier alle merken die meedoen met National Glamour Day 2020. Enne, stay tuned: de National Glamour Day kortingscodes worden binnenkort gedeeld."

Bewuste buys

Jouw Glamour wordt gemaakt met liefde voor mens, dier en milieu. Logisch dat wij niet voor het achteloos aanschaffen en daarna rap weer weggooien van kleding zijn. Wél houden we, net zoals jij, van mode en shoppen! Daar is niets mis mee, als je maar bewust koopt. Niet zomaar alles wat je hartje begeert voor zo min mogelijk geld, maar alleen kledingstukken waar je werkelijk verliefd op bent. Die het sparen waard zijn en waarvan je weet dat je ze niet alleen naar dat ene feestje, maar jarenlang met plezier zal dragen.

On that note, een look opnieuw dragen is naast duurzaam heul cool. Meghan Markle doet het, onder de noemer een klassieke trenchcoat never goes out of style (zwanger of niet), ook.

Think before you shop

Geniet van National Glamour Day, maar gebruik deze feestdag niet om toch al je overvolle kast nog verder vol te plempen. Haal je kast (of kledingrek) liever van tevoren leeg; selecteer wat je niet meer draagt en breng die items naar een inleverpunt bij jou in de buurt, geef ze aan een vriendin of buurvrouw of doneer ze aan de kringloop.

Zó maak je er iemand anders blij mee én heb je ruimte in je kast voor nieuwe pareltjes. Van een prachtig tijdloos colbert tot de perfecte trenchcoat, een beeldschone kasjmieren trui of de ultieme sneakers. Kies voor zogeheten key-items die de investering dubbel en dwars waard zijn!

Geven is het nieuwe krijgen

Kledingkast leeggehaald? Lekker bezig. Bij Primera scoor je exclusief de roze vuilniszak *check foto*, deze is niet bedoeld om kleding in weg te gooien, want daar doen wij niet aan! Nee, je levert er kleding die je niet meer draagt mee in tijdens National Glamour Day, bijvoorbeeld bij een van de H&M-inleverpunten. Klik hier voor andere inleverpunten én tips wat je nog meer kunt doen om je kleding een tweede leven te geven.

National Glamour Day shopadvies

Behoefte aan wat shopadvies? Check dan regelmatig onze National Glamour Day eventpagina voor de shopselecties, op het gebied van mode, beauty en interieur, van onze Glamour Girls. De National Glamour Day voorpret kan beginnen in 3, 2, 1: nú!

Plus: sla de lijst met alle deelnemende merken er alvast op na om te zien of jouw favoriete merk ook meedoet. Geen tijd (of zin) om de stad in te gaan? No worries, bij de meeste merken kun je ook online terecht. Extra tip: maak een 'favorieten mandje' bij de webshops waar je je slag wil slaan. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Let's shop smarter: let's rock this National Glamour Day together!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder