Het stijlvolle joggingpak is de ideale transitie-look naar de lente

Onder meer Hailey Bieber en Emily Ratajkowski laten ons zien hoe we de comfy look stijlvol kunnen dragen

Tijdens deze dagen kan het zeer verleidelijk zijn om de hele dag in je pyjama of joggingpak te vertoeven. Hoewel thuiswerk-experts de goede tip geven om je in de ochtend volledig klaar te maken voor de dag in een fijne look, is er ook iets voor te zeggen dat je het joggingpak kunt transformeren tot een stijlvolle outfit. Celebs en modellen van Emily Ratajkowski tot Hailey Bieber bewijzen dat het joggingpak allesbehalve boring is en geven je de beste tips hoe je de look overdag kunt dragen in stijl.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Joggingpak in stijl

Het is inmiddels officieel: joggingpakken kunnen net zo stijlvol zijn als een andere day-look. Zowat iedereen op onze Instagram-feeds draagt vaker een joggingpak dan een lentejurk. De beste joggingpakken zijn dan ook zowel comfortabel als chic. Modellen weten als geen ander hoe je de sporty outfit stylet met andere items zodat hij zowel perfect voor binnen áls voor buiten is.

Als inspiratie kijken we naar Hailey Biebers quarantaine-stijl: tijdens de eerste lockdown zagen we Hailey op social media in heerlijke looks, vaak een joggingpak, met een comfy broek en een wijde crop-top. Dit laatste detail zorgt ervoor dat de hele look iets opvallends krijgt in plaats van dat het enkel comfort uitstraalt. Om koffie te halen werd Hailey gespot in een sneeuwwit joggingpak gecombineerd met een camelkleurige lange jas, een zwarte zonnebril en een trendy tas, waardoor haar comfortabele look een stijlvolle twist krijgt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ook model Emily Ratajkowski is geen onbekende van het joggingpak. Tijdens haar ochtendwandelingen met hond Colombo wist het model meermaals de knusse outfit om te toveren tot een heus staple piece in haar dagelijkse garderobe. EmRata draagt haar trainingspak met witte sokken en Reebok sneakers en maakte haar look af met een zwarte crop top, een oversized spijkerjack en opvallende gouden hoops. Et voilà, je hebt de perfecte casual-chic outfit.

Kies hieronder je favoriet joggingpak en combineer hem met je eigen stijlvolle items om je comfy joggingpak-look een ware upgrade te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder