Door deze ultieme lifehack hoef je nooit meer je jeans te passen

Deze makkelijke en tijdbesparende truc wíl je weten

denim, clothing, jeans, black, blue, beauty, sitting, hairstyle, fashion, long hair,
Valentina Vos

Iedereen kent het wel; na een dag lang shoppen heb je eindelijk de perfecte jeans gevonden. Vervolgens baan je een weg naar de paskamers om je aanwinsten te passen en te kijken welke het beste zitten, maar staat er een lange rij bij de paskamers. Vanaf nu kun je ellenlange rijen vermijden in de winkel, want deze nieuwe lifehack gaat het je een stuk makkelijker maken de juiste jeansmaat te vinden, zónder dat je hem hoeft aan te trekken (ja, echt).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jeans lifehack

De truc is eigenlijk heel simpel en kun je gemakkelijk midden in de winkel toepassen. Je haalt de jeans van de hanger en sluit vervolgens de knoop en ritssluiting. Nu neem je de jeans vast bij beide uiteinden van de taille, waarna je deze om je nek heen wikkelt. Als de taille van de jeans comfortabel aansluit op de achterkant van je nek, dan zal het ontwerp je ook passen om je daadwerkelijke taille.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wil je een broek met een wat lossere fit? Zorg er dan voor dat er meer ruimte tussen je nek en de broek zit wanneer je deze rondom je nek hebt gewikkeld. Als de tailleband meer dan drie á vier centimeter overlapt, is de maat te groot voor jou. De truc werkt bij alle soorten jeans, van high-waist tot skinny. Een enkele uitzondering is de low-waist jeans doordat de tailleband hierbij dichter bij je heupen komt en dus altijd breder uitvalt.

Bonustips

Hoewel deze verhouding tussen nek en taille over het algemeen bij iedereen klopt, is het niet een truc die honderd procent garantie geeft dat de gekozen broek daadwerkelijk goed zit. Het geeft je in ieder geval wél een zeer goede inschatting of de broek überhaupt gaat passen.

Nog een bonus-tip: om te weten te komen of de lengte van de broekspijpen voldoende zijn voor je benen, houd je de uiteindes van beide broekspijpen vast met gestrekte armen. Als het midden van de spijkerbroek recht onder je kin zit, ter hoogte van je hals, heb je de perfecte lengte van je broek te pakken. Jeans shoppen werd nog nooit zo makkelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion