Fashion finds voor hem: deze mannelijke celebs (en diens looks) staan op onze moderadar

Van Tyler The Creator tot Timothée Chalamet!

Red carpet, Carpet, Fashion, Flooring, Formal wear, Suit, Footwear, Outerwear, Premiere, Eyewear,
Getty Images

Is je boyfriend, broer of beste vriend binnenkort jarig en wil je een cadeautje op de stoep laten bezorgen? Glamour got your back. Wij selecteerden de leukste finds voor hem en lieten ons inspireren door de stijlvolle skater guy Tyler, the Creator en de best geklede jonge man van de rode loper Timothée Chalamet. Dat klopt, uiterste tegenpolen van elkaar. Maar ook voor modische mannen geldt: style can be a mood.

Hamvraag: in welke cadeau-modus ben jij?

Tyler the Creator

Is een Amerikaanse rapper en producer. Hij is vooral bekend als de leider van het hiphop collectief Odd Future. Daarbij wordt 'the Creator' geroemd om zijn speelse, unieke kijk op moderne skatewear. Preppy en een tikkie maf, denk aan: hysterische pastelkleuren en dito patronen, zo omschrijf je zijn stijl het best. Plus: de korte chino is zijn key-item.

Dit zijn onze favoriete looks van Tyler the Creator:

Get the look(s), buy the present(s):

Timothée Chalamet

Deze Frans-Amerikaans acteur was genomineerd voor een Oscar, heeft al een aantal grote glansrollen te pakken gekregen (Call My By Your Name) én wordt zelfs vergeleken met Leonardo DiCaprio in zijn jonge jaren. Timothée is on a roll! Ook op modegebied heeft de rising star flinke stappen gemaakt, waardoor-ie de best geklede jonge mannen van de rode loper is. Timothée kun je uittekenen in een pak, maar heel zelden in combinatie met een traditioneel overhemd met kraag, en veelal afgestyled met boots (of sneakers). Chic, doch comfy en cool.

Dit zijn onze favoriete looks van Timothée Chalamet:

Get the look(s), buy the present(s):

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion