Dit zijn de favoriete NA-KD-items van Julia Mekkes

'Ik laat jullie al mijn favoriete NA-KD items zien van dit moment'

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Tijdens National Glamour Day gingen we live met Julia Mekkes, Ali Javaid & NA-KD, voor een styling sessie.

Julia Mekkes en Ali Javaid over modetrends

In deze Live Met zien we Julia Mekkes en Ali Javaid die samen een stylingsessie houden met hun favoriete items van NA-KD. De kleur(en) die aankomend seizoen niet in je kast mogen ontbreken? Roze en lichtgroen, volgens Ali: "Ja, dat is echt wel happening. Ook tipt Julia haar favoriete (spijker)pakken en hét accessoire dat je niet over het hoofd mag zien. De kortingscode uit de video gold jammer genoeg enkel voor National Glamour Day, maar niet getreurd! NA-KD heeft heel vaak fijne kortingscodes die je niet mag missen. Dus, stay tuned.

NA-KD

NA-KD is een van de snelst groeiende bedrijven in Europa; ze zijn continu op de hoogte van de nieuwste trends en spelen hier ook direct op in. Ook weten ze vaak de populairste influencers en celebrities wereldwijd te strikken voor toffe samenwerkingen. Onder anderen Monica Geuze, Noor de Groot (Queen Of Jetlags), Kae Sutherland, Anna Nooshin en Manon Tilstra hebben allemaal al één of meerdere influencercollecties uitbracht. Benieuwd naar de collecties? Neem dan zeker even kijkje op de site!

NA-KD favorites van Julia Mekkes

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion