Dr. Martens brengt nieuwe schoenen uit met Yohji Yamamoto

Dit is het nieuwste ontwerp uit de verjaardagscollectie van Dr. Martens

Street Style : Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020 : Day Four
Edward BerthelotGetty Images

Dr. Martens bestaat in 2020 precies zestig jaar. Om dit te vieren brengt het bekende schoenenmerk iedere maand een nieuwe samenwerking uit om zo twaalf verschillende edities van de Original 1460-laars te maken. Dit keer sloeg Dr. Martens de handen ineen met de Japanse modeontwerper Yohji Yamamoto.

Dr. Martens X Yohji Yamamoto

In 2007 werkte Dr. Martens al met Yohji Yamamoto. De nieuwste Dr. Martensschoenen markeren de vierde samenwerking met de Japanse designer. Yohji Yamamoto staat bekend om zijn genderneutrale designs. Voor zijn ontwerp voor Dr. Martens maakte hij een soort spinnenweb-achtige print op de klassieke zwarte boots. De schoen is vanaf zaterdag 25 april te krijgen.

Footwear, Shoe, Boot, Hiking boot, Motorcycle boot, Steel-toe boot, Still life photography,
Dr. Martens X Yohji Yamamoto

Zo style je Dr. Martens

We snappen het wel als je een Dr. Martens-liefhebber bent. De klassieke boots zijn makkelijk te stylen zijn en je kunt ze het hele jaar door dragen. Daarom hebben we onze all-time favourites van Dr. Martens voor je op een rijtje gezet. Inspiratieloos? Celebs dragen massaal Dr. Martens in hun vrije tijd. Zusjes Gigi en Bella Hadid zijn groot fan van de Dr. Martens-boots laten ons zien hoe we de schoenen het beste kunnen stylen.

Dr. Martens shoppen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion