Video: Live met Bas Smit over de nieuwste modetrends

'Wat kan je daar nou mee, eerlijk?'

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 22 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Één van die gasten was Bas Smit, die samen met ons alle modetrends afgaat.

Bas Smit werkt als modejournalist

Bij Glamour zijn we altijd op zoek naar mensen die verstand hebben van mode, we kunnen er nooit genoeg hebben. Vooral nu we allemaal vanuit huis aan het werken zijn. En wie is er nu beter om deze taak op zich te nemen dan Bas Smit? Juist, dachten wij ook. Een vraag die al langer gonst: wat voor werk doet Bas Smit? Dat lees je hier terug, maar vandaag was hij één dag modejournalist bij Glamour en nam hij met Glamour's Anke de Jong nieuwste trends door. Zijn ze Bas approved?

Modetrends 2020

Om te beginnen met de trends waar Bas helemaal niks aan vindt, of wat hij totaal niet snapt. Zoals de microtas; "Wat kan je daar nou mee, eerlijk? Ik snap dit echt niet," zegt Bas. "Ik koop altijd een grote tas voor mijn vrouw, zodat al mijn spullen bij haar in de tas kunnen. In zo'n microtas krijg je amper één telefoon," vervolgt hij. Naast de microtas geeft Bas ook zijn ongezouten mening over het vissershoedje, de total leather-look, witte boots, XXL-oorbellen, giga colbert, stippen en bermuda.

Daarentegen is hij wel groot van de denim on denim trend: "Ja, dat vind ik echt heel erg leuk, lekker en gezellig," zegt Bas. "Ik zou het ook zeker zelf dragen. Soms vind ik het wel een beetje lastig om denim te combineren, maar ik vind het wel iets sexy's hebben, dus ik hou er wel van." Naast de denim on denim-look is Bas ook fan van de overall/ jumpsuit, heuptas, van top tot teen wit én de legging. Dat laatste was toch een beetje een twijfelgeval, maar er lopen een hoop mensen rond in een (sport)legging dus deze hoorde volgens onze modejournalist toch echt in het rijtje thuis.

Shop de looks:

bas smit is voor een dag modejournalist bij glamour wat vindt hij van de fannypack
Imaxtree

bas smit is één dag modejournalist bij glamour wat vindt hij van de de overalls
Imaxtree

bas smit is voor een dag modejournalist bij glamour wat vindt hij van een all white outfit
Imaxtree

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder