Bella Hadid poseert vanuit huis voor Jacquemus en laat zien hoe zo'n FaceTime-shoot gaat

Een modecampagne schieten in quarantaine: zo gaat dat er aan toe

bella hadid
ROSDIANA CIARAVOLOGetty Images

Sinds shooten in de studio er niet meer in zit, wordt de creativiteit van modeontwerpers én modellen op de proef gesteld. De Franse modeontwerper Simon Porte Jacquemus en topmodel Bella Hadid deinzen niet terug voor een improviserende campagneshoot, en halen alles uit de kast (én uit de rest van Bella's huis) om de Lente/Zomer 2020-collectie van het Franse modelabel ook in deze tijd feilloos op de foto te zetten.

Bella Hadid voor Jacquemus vanuit huis

Op beelden die Bella op Instagram deelt, is te zien hoe het model verschillende poses aanneemt in haar eigen huis. Zo neemt ze onder meer voor het raam plaats, voor de spiegel en in een witte hoek. Via FaceTime krijgt het topmodel aanwijzingen van Jacquemus himself. Zo bespreken ze onder meer hoe het model moet poseren, en hoe ze bepaalde accessoires moet vasthouden of neerzetten.

De resultaten van de campagne, afgewisseld door beelden waarop te zien is hoe de shoot er aan toe ging:

De campagnebeelden werden vervolgens vastgelegd door de Franse fotograaf Pierre-Ange Carlotti – ja, ook gewoon via FaceTime. De resultaten laten zien dat het mini-team – het trio moest het voor elkaar weten te krijgen zonder stylisten en haar- en make-upartiesten – erin geslaagd is een waardige Jacquemus-campagne neer te zetten.

Zien: Anke de Jong gaat naar Paris Fashion Week

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion